U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Познато је да је Хербалајф доживео експанзију на овим просторима и да су се на све стране појавили дистрибутери који ем што ће да вас учине лепим и здравим, ем што ће да зарађују и преко 500 евра ''допунске зараде'' на месечном нивоу. Дакле, по тој причи, Хербалајф је алфа и омега оног доброг и квалитетног и синоним за савршено. Поред тога, Меси, Ћави и Инијеста га носе на дресовима те ту причу још више поспешују.
Да ли мислите да је Хербалајф само још једна у мору компанија које функционишу по систему пирамидалне зараде где сте ви (потенцијални дистрибутери, а и потрошачи) на губитку или мислите да је то коначно једна права, чиста ствар којој треба пружити пуно поверење и чувати је од клевете?
Ја, лично, сам чуо за многе успешне случајеве мршављења и постизања неког квалитетнијег животног стила, а опет, чуо сам и познајем пар случајева где су људи заиста зарадили који динар преко Хербалајфа, па и путовали за џабе којекуда. Ипак, поучен неким искуствима у вези пирамидалног система зараде, и даље не могу да се усудим да пуно верујем у све то.
Кам он, мишљења!
Lol
I šta možeš da kažeš sa ove distance o herbalajfu?
Heheheheherbalajf
http://vukajlija.com/forum/teme/49817?strana=1
Prevarlajf
Mene hteli da uvuku u Lajones prevaru
cekaj da se puknem pajdom pa da diskutujemo o ovome
Nešto treće.
Kupuje ortakov ćale i trenira, jeste smršao i malo se nagruvao, ja ga terao da za manje para kupi kvalitetnije proteine i gejnere u ovim prodavnicama suplemenata, ali jok, uvučen je u herba sektu i spasa mu nema, ajmo minut ćutanja za sve herbaćalce.
OSLOBODITE SE TOGA
http://img4.hostingpics.net/pics/871769an5.gif