Prijava

Što mislite o smotanosti ili trapavosti?
Je li ona urođena ili se stiče vremenom?

Naime, ja sam još u osnovnoj školi bio možda i najspretniji u mojoj generaciji, uvijek sam se pentrao, skakao, trčao, igrao fudbal, košarku i sve to, dok je bilo likova koji nisu umjeli da potrče, stalno su se saplitali, igrali su fudbal kao da imaju dvije lijeve noge, za košarku i da ne govorim.
Upisao sam i dif prošle godine, položio prijemni lagano, međutim kasnije sam se prebacio na elektro, no to je nebitno, primijetio sam da sam u zadnje pola godine postao malo smotan.
Sad sam išao do WC-a i sve se teturam kao da sam pijan, za malo sam se sapleo, i to je česta pojava, pogotovo u zadnje vrijeme.
Umijem i dalje da idem na rukama i sve to, ali kao da sam postao trom, lijen, ne znam ni sam...

Da li sam to stekao mojom lijenošću i neradom?
Jer opšte je poznato da nakon dobre partije fudbala, košarke, bilo kog sporta, čovjek se osjeća mnogo bolje i ljepše, osjeća neku sigurnost itd...

Moje licno misljenje je da si kolicinom piva (demonstrirano na temi Fotografije Vukajlijasa- prim.aut.) poremetio neke nerve u svojoj glavici i takodje sjebao centar za ravnotezu. Predlozila bih ti da pijes jos jer se klin klinom izbija.

Moje licno misljenje je da si kolicinom piva (demonstrirano na temi Fotografije Vukajlijasa- prim.aut.) poremetio neke nerve u svojoj glavici i takodje sjebao centar za ravnotezu.

Fino zapažanje... Gle, ja i dalje imam sve predispozicije kao i prije, samo sam više mlitav, kao da sam ono umoran i da mi je sve smor, kao bez kostiju čovjek :)

Predlozila bih ti da pijes jos jer se klin klinom izbija.

Odlična ideja!

Otupljen si od piva, razumes? Znaci ili rehabilitacija i apstinencija od tog bozanskog nektara ili klin. Meni se vise svidja druga ideja:) I sam si rekao na mojoj temi da podstice tvoje retoricke vestine- i eto to je plus:)

Ma može apstinencija, lako je :)
Ali ako treba da se drži neki govor, valjalo bi popiti bar dva litra :)

Устани мало са тог компа, на виче ти џаба Рајка! Па ћеш се вратиш у форму :))

A cekaj, koje je tvoje pitanje u stvari? Kakvu pomoc trazis? Ili zelis utehu u tome da su i drugi teturavi kao ti?:)

Устани мало са тог компа, на виче ти џаба Рајка! Па ћеш се вратиш у форму :))

I ovo je tačno :)

A cekaj, koje je tvoje pitanje u stvari? Kakvu pomoc trazis? Ili zelis utehu u tome da su i drugi teturavi kao ti?:)

Ne, ja sam htio mišljenje o trapavosti i o trapavim ljudima, zašto su takvi. Recimo previsoki ljudi su trapavi, niski su brži, okretniji i to :)

Ево мишљења... Мени много иду на курац, као и све ствари које нису по мојој вољи! Шта ћу такав сам... много се изнервирам кад видим неког трапавог, поготово ако игра са мном у екипи! Ето!

Mislim da se velika vecina radja tako. Ima i izuzetaka, kao sto si ti, ocigledno. To je sigurno do nacina zivota. Ali meni to ume biti i simpaticno:) Ako nista drugo- pravi je icebreaker:)

I mene nerviraju iskreno, ali ne znam zašto, valjda zato što sam ja spretan, pa ono... ne razumijem kako oni ne mogu :)

"dok je bilo likova koji nisu umjeli da potrče, stalno su se saplitali, igrali su fudbal kao da imaju dvije lijeve noge, za košarku i da ne govorim. "

ja sam bio taj. Nisam se baš stalno saplitao, mogao sam malo i da trčim, ali za fudbal i košarku težak antitalenat.

Čupalo me to što sam volio vozati bajs i rolere, a trenirao sam i plivanje.

A inače jesi li trapav i smotan? Ima li razlike od tada i sad?

Sad mislim da nisam ni trapav ni smotan, ali sam i dalje netalentovan za ekipne sportove.

Ma ja sam se samo umrtvio izgleda, vučem se kao mrtvak :)

Sedi, Marko, i razmisli o tome:)

Ja sjedim cijelo vrijeme i razmišljam o svemu, samo ne o tome što je za mene dobro :D

To je bilo ironicno, utrapavio si se, ustaj!:)
P.s. fotka na avataru ti je bas kul.

Maj biiiir mmmmmmm biiiiiiir :D

Jel zvao neko? ...Nije? Onda sam sama došla, jer pričate o mojoj sorti. Ovaj, pre svega, razumite nas, nije nam lako... Eto, mog slučaja. Volim brzo da hodam, ali činim to tako da usput obaljujem sve stvari oko sebe, potom se vraćam i kupim za sobom. (Što ,eto, ne bi' morala da radim, da živim sama, jer bi' stvari bile koncentrisane na patosu). Na ulici se sudaram s ljudima, jer se okrećem za mačkama (četvoronožnim, da se razumemo) ili gledam u nebo, zgrade...Uglavnom, ne snalazim se. Sve mislim da je moja trapavost prouzrokovana sanjalačkom prirodom, jer je posve normalno da ako spavaš preko pola dana, počinješ da se loše ponašaš na javi, pa i kad je prostor u pitanju.

P.S. Što se tiče mojih fizičkih karakteristika, visoka sam za žensko (šta god to značilo), ali poznajem i više, a manje trapavije od mene.

Smajli za kraj.