Psihologija avatara i nadimka

1. А ја таман хтела да ти сад обрадиш Ремеа.

2. Е ајде дајте анализу мене, ако вас не мрзи. :) Да вас видим сада. :)

3. Нем0 ајде ме ти обради. :* Да се обрађујемо међусобно. :)

4. Који геј рнић од теме.

5. Reme, dođ' majci.

Aktivna, kreativna osoba. Kao mlađi si bio hiperaktivan samo tako, redovno si se vraćao gajbi sa modricama, posekotinama, end šit. Umetnost te ne privlači. Veoma si moćan manipulator, uglavnom kod žena imaš sreće jer se ponašaš jedinstveno, ne uskačeš ni u kakav šablon. Nikada nisi imao problema sa pandurima, niti si se preterano peglao u životu. Prilično si tolerantna osoba, i imaš problema sa autoritetom.
    Ak' mi padne još nešto u glavu, napisaću...

6. Н'умем ти ја то. Ал' кад си у терању.

Шекспир
    Твој надимак исписан ћирилицом говори ми да си патриота, али не и патријота, што је кул. То што си променио име говори ми да ти се не свиђа шта си чинио пре, и да желиш некако да се искупиш; али и такође да желиш да побегнеш од себе. Само име Шекспирово на себе стављаш јер поштујеш дело (не и лик) горе споменутог, али такође знаш какву то одговорност са собом носи, што ти не представља проблем јер баро пишеш. Аватар Ников значи да си рођен крајем осамдесетих-почетком деведесетих, и ложио си се (логично) на Тропску врелину. А можда волиш и панк. :)

Јесам бар нешто убола?

Едит: Умало да заборавим да ти Читаш! :Д

7. Јеси. :) Мислим не бежим од прошлог рада, него сам стил мало променио. :) Иначе јесте почетак деведесетих је. А волим и панк између осталог. Ај се јебемо. <3 Свиђа ми се анализа. :)
    ЕДИТ: И Пранкову анализу сад видех, доста сте погодили. Баш доста. Ал' са Пранком нећу да се јебем. :)

8. Ali, ali... Ja sam te analizirao samo zato što sam hteo da mi ga steraš u dukat. REME OPLODI ME, STERAJ MI GA U DUKAT, O TI VELIKI ČOVEČE!

9. Хоћан си, скроз, матере ми, али не волим пилетину. :Р
    (Очекуј поново адд на фејсу, могу нешто да искомбинујем.)

10. Ахахаха, кои је вама врх.

11. баро

Kontroliši se :)

12. Не мерем против себе. 'Де, обрађуј човека. :)

13. Ne mogu sad nikako, idem da jedem lubenice.

14. E износио сам неки кревет и комоду из моје собе, треба да ми се реновира стан, па нисам видео шта сте писали.
    ЕДИТ: Очекујем адд. :)

15. Мене ко убоде плаћам два три пута по пешес пива.

16. Па нема те! :P

17. Мене ко убоде плаћам два три пута по пешес пива

Nrd.

18. Им'о, нем'о, не знам ти ја.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.