Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa ništa onda, vi se dogovorite medj sobom, a ja ako dodjem došla sam. :)
Чачани ДС
хахахах наравно да знам вујана !! легенда највећа, нисам срео позитивнијег и смешнијег човека мајке ми : ))
Bukvalno, on mi je komšija i super prijatelj... mnogo dobar Čovek ljudina!
Drago mi je da nailazim na Čačane, ako ga sretneš na nekoj utakmici reci da ga je pozdravio Nešo Pavlaka, komšija. Ja sam u NS, pa ne znam kada ću ga videti.
хехе нема проблема шоне брате шоне.. : )
De ste Čačani leb vas pojo? :)
ео коначно сам одбанован јебомумиша ! и иначе павлака поздравио сам вуја : )
Kacemo pijemo neku pivcugu?
ај у петак ако Бог да скупим којег динара
Moze, ja pre cetvrtka ne mogu, imam polazem neku fiziku. Jebem li joj majku.
A kace da bude ono VELIKO okupljanje svijuh nas u Cacak?
Pa kad se ustanovi konačan broj nas Čačana i kad ubodemo savršen tajming pogodan svima. :)
Ја сам у Чачку од сутра али нећу се дружим са децом. Ако има старијих бар од две деценије можда се и појавим. Деца нека иду да се играју, да одрасли могу да уживају.
E slabo, svi smo do dve ili dve okruglo. :))
Онда ме не занимате.
:D
Ћеро, мислим да правиш грешку и да би требао да се дружиш са Цаканом. Мислим, нећу сад да вам интрудујем локалну тему, али ето другарски предлог.
U redu je, ne mora, nemoj da ga nagovaraš. :))
Dotere, mislis da si neko jaje ako imas 20+ godina?
Не, него мислим да сте ви клинци екстремно досадни и напорни. Изаћи ћу са вама децом, ако ви поведете некога ко има 10-12 година и проведете се квалитетно.
Исто тако је и зелено воће јестиво, али се од њега опасно просереш ако претераш.