Prijavite Definicije za BRISANJE!

Prikazano 1 - 20 od ukupno 276

Ovde prijavljujte definicije koje su po vasem misljenju za brisanje!
(ne ispunjavaju kriterijume za ostanak na sajtu, ili u velikoj meri krse pravila- mrznja, teske vulgarnosti i sl.).
Posle razmatranja, definicija ce biti uklonjena ako za to postoje realni osnovi.
...i jos ovo- ovde pisite konkretne primere za brisanje, bez nekih vecih rasprava, a u temi 'Moderacija' (http://vukajlija.com/forum/teme/5) mozemo da pricamo o novim kriterijumima i pravilima.

25.05.2008. Link

Zamolio bih vas da mi obrišete ceo profil.Ako vas mrzi ja ću sam malo po malo.Pozdrav.

25.05.2008. Link

Čemu ta suicidalnost, Ironmane?

25.05.2008. Link

U je. Zašto čoveče?

25.05.2008. Link

mojne gvozdenovicu, imaj srca :)

25.05.2008. Link

možda hoće da izblefira da dobije ulogu (samoubica) ? :)

25.05.2008. Link

Nije suicidalnost jednostavno se ne osećam prijatno na sajtu više,posto mi je obrisano par definicija u zadnjih nedelju dana.Pitao sam lepo u čemu je problem u temi moderacija i niko se nije javio da odgovori.Takodje koliko vidim ova tema služi da se razmotri da li su odredjene definicije za brisanje ili ne.POSLE postavljanja ove teme obrisana mi je definicija i opet moderator koji je to učinio nije našao za shodno da mi objasni zašto.E a stvarno mi je do jaja krivo ovo je ubedljivo najbolji sajt na našem jeziku ( daleko nadmašio svoj engleski uzor ) ali jebiga neću da trpim tu hajdučiju.

25.05.2008. Link

au pa sto nisi sacekao da nadjemo resenje neko... kao sto primecujes ceo sajt funkcionise po nekom ad hoc principu... resavamo stvari u hodu... jebi ga, bas mi je krivo.

25.05.2008. Link

E Kaizene stvarno hvala na onoj ponudi sa četa ali ako bih je prihvatio diskreditovao bih moj postupak i ispao bih razmaženo derište.A i treba pobrisati sve ono,oznojio sam se bio jebote. :)
Ali ne mogu ni da odem sa Vukajlije...vidim da si sredio onaj problem i da imam nula...jednostavno ću krenuti ispočetka...a smatram i da sam skrenuo pažnju na jedan problem i da ubuduće niko neće morati da radi što i ja.(mada sam i ja kreten al ajde)Hvala još jednom i tebi i ostalima koji su ispratili onu situaciju.

25.05.2008. Link

Ok. Poštujem tvoju odluku, ali mislim da grešiš. Prespavaj na odluci, kažu da je jutro pametnije od večeri :)

Javi ako se predomisliš.

25.05.2008. Link

Evo da i ja kažem dve.
1. Jako se radujem, Gvozdenoviću, što si odlučio da se i dalje igraš sa nama. Tvoj bunt je skrenuo moju pozornost na tebe.Odem da vidim da li si bio dosledan u svojoj odluci i stvarno-svaka čast. Jesi karakter, ali tu je kvaka. Žao mi je što sad ne mogu da vidim ,što rekao Radovan III, tvoj minuli rad. Elem, da skratim: jeste, dokazao si svoje, a sad lepo vrati te svoje definicije kakve su da su, da vidimo mi da li i koliko vrede, a to će vreme jedino pokazati.
2. Apropo brisanja definicija, shvatam da je selekcija i ovde nužna, ali kao što znate čovek je sujetno biće i ponosan je na svaku svoju kreaciju, bukvalno na sve što napravi, p'a makar se i posrao. Svakome je njegovo govno dunja, te u skladu sa ovom sentencom, dajem na znanje da nemam ništa za prijavit.

26.05.2008. Link

haha opasan je gvozdenović. od sada ću pažljivo da ti pratim definicije i brišem sve što je neprikladno, ali ću i uz svaku obrisanu da ti pošaljem u private poruku da znaš :):):):) nema opuštanja, gospodine popularni ;-)

26.05.2008. Link

@zirafko
Nije ni meni bilo drago da obrišem sve (nije lep osećaj ne bi nikom preporučio ) ali ispao bih neozbiljan da ih sad vraćam.A što se tiče minulog rada zauzimao sam ja respektabilnu poziciju na ovom sajtu ako vredim vratiću se na nju.
@Surovi
SAmo to se traži
I to je to od mene što se tiče ove teme,posvetiću se novim definicijama.Poz

26.05.2008. Link

Vidim da se proteze pitanje "ko ti je brisao definicije". Moguce je da sam ja neku obrisao, ali moram naglasiti nesto...
Nikada nisam obrisao ama bas nijednu definicuja koja nije ispunjavala bar jedan od ovih kriterijuma:
1. govor mrznje
2. definicja kao interna fora ili nesto slicno (interne fore su ok za primere ok, ali ne za samu definiciju)
3. ponovljena definicija (veruj mi, nije samo cak noris ponavljan...)
4. izuzetno slican sadrzaj kao vec data (plagijati nisu dobrodosli iako se dozvoljava copy/paste sa drugih mesta)

Mislim da nista nisam izostavio. Ako sam ti obrisao nesto, uradio sam to zbog nekog od ovih razloga, a zaista ne gledam mnogo imena kada brisem definicije vec samo sadrzaj i datum postavljanja.

26.05.2008. Link

|Lock| :)

(dok ne namestim splitovanje tema pa da ovde ostane samo prva poruka a ovo ostalo da ode u neku drugu sa nazivom "Harikiri" ili nesto slicno :))

26.05.2008. Link

@ En Dotter
Onda verovatno nisi ti,jer ja vodim računa šta postujem.A inicijalna kapisla je bila definicija obrisana zbog drugačijeg, kulturno iznesenog političkog stava.

26.05.2008. Link

I sad stvarno lock :)

26.05.2008. Link

Ne bih ja tu dirao. Baš je uvrnuta :)

29.05.2008. Link

slažem se, luda skroz. nek stoji.

29.05.2008. Link
Prikazano 1 - 20 od ukupno 276

Pregled

Novo

1 1

Lsd_nano Ist2_3360684-hands-in-pocket_nano Zsto1_nano 1139632326_osiris_nano Sonja_savic

devalvacija · By the way · By the way · dzepni vaterpolo · Amiši · Budući Tesla · hermafrodit · ko radi taj i greši · od Kulina Bana · hermafrodit · Džepni bilijar · Spremati za udaju · vukajlija moderatorski hot čet · trkanica · rad na internetu · Plačipička kad umre neko poznat · Kud (a) okom - tud (b) skokom · divlje jagode · ko radi taj i greši · Monitor · Pametne definicije · čista posla · Golublje siva - mišije plava · nikola tesla · nagraisati · nikola tesla · kasandra · kasandra · ne znam · ne znam · Juče · Sonja Savić · By the way · Mama · By the way · ovaj bi i kliker pokvario · kopanje · Grace Jones · Fizlo · Guzala