Moram nekom da se izjadam :((

1. inače, đevojke, da l' je ok odvaliti šamarčinu takvom liku, i to na sred ulice? :)

Meni je to jadno, ako dobaciju, zveraje, pokušavaju da uspostave kontakt ili sl. jebiga ne konstatuješ.
    E sad ako bilo šta krene, parola snađi se. Tu je skroz opravdano.
    Imala sam dva puta ove godine incidente kod picinog parka kad sam išla sa stanice, jebiga, ne može da me vata za dupe a da ne dobije kofer u cevanicu.

2. Čače, nema to veze sa dušom i ti to znaš :)) Ali ovo stvarno ume da bude neprijatno, kad te stariji ljudi odmeravaju... Sve ja razumem, ali ipak mogu unuka da im budem...

3. ma, zato ja najviše volim da blejim sa drugovima, tad niko ne sme ni da me pogleda, a kamoli da bulji :)

4. ja sam bio očevidac kad riba starcu u punom busu povika ''šta gledaš seljačino, oćeš da se skinem'' ne znam koga je bio veći blam pred rajom, nju ili njega... kontam nju, jer je on vjerovatno na te incidente navikao :)

5. Где вам је саосећаност? Ја сам мислио да је то првенствено женска особина...

:D

6. pa daj da se skinemo gole i tako šetamo ne bi li ulepšale nekom dan... msm..

7. Aman, više, skidajte se, nemojte da mlatite k'o otvoren prozor.

8. Кристине ја жудим да тебе видим голу

9. mrmune, nemoj tebe da skinem, smore jedan.
    fejzbuče, hahahahah, nasmeja me :D

10. Izjedam sa da sam ponovo pijan. Fakultet me kvari...

11. Mrmune, ti to pričaš iz perspektive starca ili iz svoje? :P

12. Kristin, produži suknju ženo. Ja nosim crne pantalone i neku lepu majcu na bratele pa se matori ne okreću za mnom. Sve neki bogataši iskriviše vrat :)))

13. Mrmune, ti to pričaš iz perspektive starca ili iz svoje? :P

ma, opušteno.. on je starac :P

14. Iz svoje... Staračke :P

15. Ajde, ajde, ti si sad u najboljim godinama :))

16. najboljim godinama da vodi ćerku u zoo vrt :P

17. Naravno da jesam :)

18. Kako bi sile tame rekle : "Kupi haljinu !"

19. Стежу колоквијуми, јун дахће за вратом, још је и пролеће јебено. А да, и Бурзум мисли да сам бруцош. Катастрофа.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.