Moram nekom da se izjadam :((

1. Немој да ми га грицкаш, знаш да то не волим

2. модови су се уротили против мене! шта год да напишем у задњих пар дана заврши на гробљу. а било је добрих. УААА!

3. Истекао ти је ктитор, доне. Поручују ти да мораш да га обновиш.

4. хахахах могуће могуће :)

5. a ni internet ti ne valja :P

6. Puca DNS na ADSL-u i ovi sa tehnicke tvrde da je kod mene problem... a budala boze me sacuvaj :S

7. Мени се сере, али не могу да устанем, мука ми... Прецрно је дић се са кревета и поћ до вецеа

8. Nemoj na glas, seri u sebi xD

9. Па ево серем у себи већ пола сата, што је још горе :Д

10. primih i vakcinu...nisam hteo da mi briju taj deo glave i da siju jedan konac i da nosim masnu...prskam samo nekim sprejem...

11. nekom magijom sam došao do ove pesme na tjubu i sad mi ne izlazi iz glave AAAAAAAAAAAAA dal sam se zarazio nekim virusom koji je izumeo sale popović
    http://www.youtube.com/watch?v=B4Zq7qdv4Zg

12. JA NE MOGU DA SE KONTROLIŠEEEM.

Jebe mi majku to.

13. pa probaj se fokusirati xD

14. boli me glava i slušam jebeni rhcp koji organski ne podnosim.

15. Уби ме ово пролеће. Што рече неко, безразложан оптимизам. Не ваља. Сутра колоквијум. Стеже ми се око срца. Еее животе, куда оде?!

16. nisooo.
    oni su mi omiljeni.
    da.
    detoksikacija stonsima.
    hm..
    valjda će mi biti ok.

17. Угануо руку, мислио да није ништа страшно, а уствари је гадно сјебао.. Једва да померам прсте. Не могу да возим кола, нема ко да ме одвезе до дома здравља а у пичку материну.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.