Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ја ћу сад на фудбал:)
И ти си екстремиста :)))
Сви треба да будемо солидарни кад је реч о промени агрегатног стања!
Joj, sad na fudbal... :) Nema tih para zbog kojih bih ja sad potrčala za loptom :)
Нису то паре то је љубав:)
E, ako je ljubav u pitanju, onda te razumem i podržavam :)
Иде на фудбал јер воли да пије воду.
:)))
Мрзим УТ хејтере! Данас се свакаквој деви плаћа Интернет!
odoh na basket. Vozdra!
Uroše, Hugo kaže da je to ljubav, nemoj sad tu da nešto... :) Eto, kao tvoja ljubav prema plesu, da li bi zaplesao sad? :)
Љубав према игри, када сам као рођен у Бразилу! Боже!
Морао бих да проспем једну кофу воде на главу!
:)))
Pa ti prospi i zapleši! :))
Има да проспем и овако, не видим други излаз...
:))
Oj kuku meni, ubuđala mi se zbirka iz matematike, ostala je dve nedelje u kesi sa sendvičem. :(((
Прексутра имам испит у 18:30 а Партизан од 20:00 у Пиониру слави јубиларну десету титулу! Е стварно су дебили ови с факса, ЗАР МОРА СВАКИ КОЛОКВИЈУМ И ИСПИТ ДА БУДУ У ПОЛА СЕДАМ УВЕЧЕ??????
Baba Radojka nosila dedi žbilje u padinjak i kad je silazila iz sto keca spotakne se na neku šipku i sjebe nogu. Ostalo jedno pet ari zeleniša na livadi, ako padne kiša propali smo.
Ja da se cimam tamo ne pada mi na pamet, onaj krš od traktora samo što ne eksplodira, pola delova mu od stojadina mater mu jebem...
Uključio sam se večeras u dve teme na kojima nisam bio ranije. Jedna je zaključana posle mog posta, a druga sekund pre mog posta... a prvi put sam uspešno linkovao fotku...
Slavko me zapostavlja.
Možda je vreme da si nađeš pravoga muškarca.
http://www.youtube.com/watch?v=nKvC7_l2bCw