U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Само руке у хиперманган, пола сата дневно
još ću da dam šansu savjetima.org i to je to
хаххаха, добар папете
Hvala brt. Kako si?
E moji vi !!! Nedo bog vama pomoc da treba, radi kako zelis tebi da se radi, tenor druze tu sam za sve sto treba ne ustrucavaj se
узми елису од апача
можда нећеш имати живот пар дана али нећеш имати ни флеке
одлично откако сам узео пропелер од подморнице
postavi Nenada Čanka za predsednika SPS-a
onda uzmi beživotno telo Slobodana Miloševića koje se u grobu obrće
možda nećeš imati članove uže familije par dana, ali nećeš imati ni fleke
Ali ozbiljno, kad sam se isflekao bojom za uskršnja jaja jednom, nije pomoglo ništa dok nisam ošmirglao šmirglom 120, pa nekom finijom
Kaži da si ofarbao majku jutros
озбиљно сад, узми медицински бензин, скида до јаја све
ја га често користим јер бандажирам фластером прсте због џију џице јер су ми од вучења кимона ПРОПО
http://bjjstudent.com/wp-content/uploads/2015/06/11373573_1609181802679670_290069722_n.jpg
ако може ову количину лепка помешаног са свакаквом прљавштином да скине може и неку боју
ovo opušteno može da prođe ko tetovaža
Neš ničim skinuti fleke od oraha. Poyy
ovo opušteno može da prođe ko tetovaža
не може. нећемо допустити да ти то остане, јасно?
знаш како се постаје шанпион?
кад изађеш у куптило кад је најтеже, узмеш одређена средства за скидање и победиш тврдокорне мрље!
Bolje odmah stavi rukavice. Jer ćeš inače sjebati prste, pa će ti biti crveni i modri i odrani i opet ćeš stavljati rukavice. Stavi odmah rukavice i kaži da imaš slabu cirkulaciju u gornjem delu tela.
A možeš i da bandažiraš prste i da kažeš da si ti điju-đicu master i da dolaziš pravo sa turnira.
Mogućnosti koje ti se otvaraju su izuzetne
Pesak, pasta za zube i trljaš pozz
U drustvu me zajebavaju. Znam i zasto, ja sam u stvari egoista koji misli da je najbolji lik na svetu, samo sto to niko ne shvata, il' mislim da se zbog nekih nesrecnih okolnosti to kod mene ne ispoljava. Pa verovatno i zasluzujem da me svi zezaju, da mi non stop nabijaju kompleks nize vrednosti.
Pa sam zbog toga depresivan.
Prijao bi mi savet, al ako nema nikog da mi da, rekao sam sta sam imao, nema veze.
Ne iznosis u javnost to da mislis da si najjaci brt, plus niko ne moze da te zajebava osim ako se ne namestis i podas cmar... Omg ocito da nisi najjaci sori
reci im da nije lepo da ti se rugaju i da i ti imas osecanja