U poslednje vreme ne vidjam te starije likove, pocela skola jbg... mada mi ladno dosla keva jedanput i rekla mi znam sa kim se druzis, stigla mi prijava iz policije da su to potencijalni dileri droge
Od samog jutra tu su japanci, ujutru oko 10:30 rusi odigraju ponekad, vec oko 12 spanci isto jedan mec, da ne pricam kinezi i kazahstanci vec uveliko cepaju oko 1, zatim dok cekas nemce u pola 4, igraj njihove nize lige imas jedno 30 meceva od 1-3 uz rani mec premijer lige, posle 10 liga engleske, uz malo spanaca, austrijanaca, a nadje se i neki hrvat, vec oko 5-6 krecu neki mecevi francuske i italije, a ostatak meceva se igra oko 8-9 iz te lige uz jos nekog spanca, spanci cepaju i oko 22h, tu vec spremaj venecuelu brazilce i obavezni pokusaj prelaza u ekvadoru, u medjuvremenu ti se smesi mls liga sa bruka golova, a u kasnim jutarnjim satima nfl i bejzbol, a uskoro i nba, dok to zavrsis vec krenuli japanci, pa ponovo obrci krug. Sad se ti pitas, pa je li ovaj normalan?!?! E pa tu je caka, nemoj da brines ;) u tih 15 min izmedju meceva (mislio si da sam zaboravio eheh:) ) tu je grki kino, ali pazi samo do 9 uvece, ali tu je posle virtuelni fudbal, sjajna zabava, a tu je ko sto izijem rece i neizbezni tockic... E ako ovo ne ispunjava dan da ga jebem!!!!
KOLKO OBJAŠNJAVA POST. SAMO IZBACUJU SE JAPANCI RANORANIOCI NE MOGU DA USTANEM ZA NJIH JBG.
јако нам је битно у овом тренутку да нас не сматраш чекаоничарима обзиром да је налог направљен 2011. год а ти си реко да имаш 16 год тако да испада да си га направио фазон у 5 разреду. 2011. петаци нису правили налоге поуу
Drug moj i drugarica moja venčali se itd i ona ostane trudna. Odu na one kontrole i sa 4 meseca saznaju da je dečak. Sve kontrole redovne sve u redu da bi joj u osmom mesecu trudnoće rekli da beba nema jedno plućno krilo, srce joj radi sa 30% kapaciteta da ima krivu glavu ili kako već i da ako se rodi beba neće moći da preživi 2 meseca. Neku inekciju u stomak, ubiju dete i porode je carskim rezom. Mislim da se opsihički neće oporaviti mesecima.
Ponudio sam drugu da ako želi da doktoru koji joj je vodio trudnoću upalimo kuću ili kola šta bude hteo. Tj da pošaljem neke napaljene glave, duguju mi. Eto nisam pametan...
U poslednje vreme ne vidjam te starije likove, pocela skola jbg... mada mi ladno dosla keva jedanput i rekla mi znam sa kim se druzis, stigla mi prijava iz policije da su to potencijalni dileri droge
msm da blefira
a ne seri jedi govna
Sremo, Da se ne zoveš možda Maestro KARO, da prostiš?
sto bi to pomislio
Sremo, da li si KARO, da prostis?
ne
ниси лоше почео сремо са тим дуплим ал си после засро јбг
Nemoj ga b'an Shomi, vidis da kako je kreno upisace masinski i nece jebat bar do tridesete. Osim ako ne sadzga neku pijanu debelu goticarku u KST-u.
nisam bre dupli svega mi
Nisi ni original.
KOLKO OBJAŠNJAVA POST. SAMO IZBACUJU SE JAPANCI RANORANIOCI NE MOGU DA USTANEM ZA NJIH JBG.
brate jeste dobar post, al ja pitam kako da se izbavim iz depresije a vi mi kazete da igram kladionicu..
Kad si ti pitao da se izbaviš iz depresije?
Video sam da imaš 16 i da se hvališ ćomanskom ekipom, nisam ništa više hteo da čitam šta pišeš.
Kapiram da će te proći ta "depresija" čim prvu ribu uhvatiš za dupe.
Ne bi tako pricao da si kad dobio na kladionici.
Ako ti kazem da jesam uhvatio ribu za dupe, ti ces da mi kazes da lazem, stoga dzabe ti pricam...
Alal vera majstore.
јако нам је битно у овом тренутку да нас не сматраш чекаоничарима обзиром да је налог направљен 2011. год а ти си реко да имаш 16 год тако да испада да си га направио фазон у 5 разреду. 2011. петаци нису правили налоге поуу
sremo, da ti nije kojim slučajem poznat autor Zes, in medias res. on je isto u tom ROK CIGARE ALKOHOL DROGA...... DOBRE FORE tripu.
Tesko mi je dati plus na bilo sta ovde, sebe ukljucujuci :(
Drug moj i drugarica moja venčali se itd i ona ostane trudna. Odu na one kontrole i sa 4 meseca saznaju da je dečak. Sve kontrole redovne sve u redu da bi joj u osmom mesecu trudnoće rekli da beba nema jedno plućno krilo, srce joj radi sa 30% kapaciteta da ima krivu glavu ili kako već i da ako se rodi beba neće moći da preživi 2 meseca. Neku inekciju u stomak, ubiju dete i porode je carskim rezom. Mislim da se opsihički neće oporaviti mesecima.
Ponudio sam drugu da ako želi da doktoru koji joj je vodio trudnoću upalimo kuću ili kola šta bude hteo. Tj da pošaljem neke napaljene glave, duguju mi. Eto nisam pametan...