Moram nekom da se izjadam :((

1. Bvdlga, povlačim reč, razuverio si me... deluje mi nestvarno :)
    Kristina, vicevi su na podforumu Zezanje.

2. Tol'ko losa nisam :D
    Vec zbog pms-a nisam imala razumevanje za tudje probleme, bila sam egoisticna, gruba, rekla sta ne mislim.. I sjebala jednu relaciju :/

3. Kristina, vicevi su na podforumu Zezanje.

Predraze,em si duhovit,em znas fudbal da igras.Pa ti si savrsen momak! Sta drugo zene zele,osim da imaju decka fudbalera,koji je pritom duhovit i inteligentan...Sjajno! I jos znas i Fejza...a ne,to nije za pohvalu.To je za zaljenje! :D Slobo ako ikad vidis ovo... <3

4. Sačekaj sledeći PMS, možda ćeš moći da pogoršaš situaciju :)

5. ali je SAD nemoguće napisati defku koja bi imala takav skor, koliko god genijalna bila :)

Nije tačno, ja prije 2 dana napis'o i još se drži.

6. Јутрос ми је Бог рекао да сам лош човек.

7. A nije samo pms, vec i pps (pred-prijemni sindrom), cak.. Vise je pps utic'o.
    Ali.. Bas sam kreten ispala. I sad, evo, grize me savest.

8. Bvdlga, za ove komplimente što si mi udelio, bolje da si mi tamo smućkao jedno putovanje gratis u... Amsterdam recimo :)))

Šalabajzeriću, već sam priznao da sam pogrešio... izgleda da se meni ne dešava, nije generalna pojava, očigledno :)

9. Ко ће да те бије?

10. Neki žandar. Znaš kolki pendrek ima?!

11. Neki žandar. Znaš kolki pendrek ima?!

Да није Џемал? :)

12. što bre, druže culle?

13. Да није Џемал? :)

Đubre pokvareno, nema ga sto godina i kad se pojavi hoće mene da pendreči.

14. što bre, druže culle?

Drugarice kosmopolita, ja sam iskompleksiran čovek. To ona niža vrednost, radi li radi. Pu.

15. Ne mogu da naplatim neke poslove, opet moram na sud. Već mi muka.
    Mali ode za Grčku, preko Bugarske, zbog štrajka grčke carine. Tu mi već nije dobro.

16. druže culle, ne daj se, ima ko je gori od tebe...

auroro, jebeš pare...s kim otišlo dete?

17. Ua Grci, majku vam Bugarsku!!!!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.