Moram nekom da se izjadam :((

1. Imam jebenu upalu misica...

2. Dve sedmice sam odbrojavao dane do koncerta Riblje Corbe, al se tako napih pre istog, da su me uneli i niceg se ne secam, jos sam i batine zamalo fasov`o, to me otreznilo. jebiga

3. jbg vukšo, mlad si još, navići ćeš se već:)

4. A da, nije zamalo, popio samar.

5. Кева тера на задњи дневни лолололо. Риспект за лика који у 2011. године цима у бусу. То је сад као блам.

Јебени РТС цензурише вести са Косова. Као и остале телевизије.

6. Smorio sam se u gradu. Toliko mi dosadno bilo da mi došlo nekog da bijem čisto da podignem adrenalin.

7. Ja сам у суштини пре неких 2 дана урадио једну добру ствар... Рек'о сам једној другарици поруком да ми се свиђа и сад ми је лакше, оно... Мада ми ништа није одговорила, што је опет мало глупо, јер сам очекивао да добијем било какав одговор, да знам на чему сам... И сад мојега, опет ми није лакше, јер опет не знам на чему сам! Само сам испао, ништа нисам добио...

А толико сам се спремао да јој то кажем... хД

8. Ducinho

Ja сам у суштини пре неких 2 дана урадио једну добру ствар... Рек'о сам једној другарици поруком да ми се свиђа и сад ми је лакше, оно... Мада ми ништа није одговорила, што је опет мало глупо, јер сам очекивао да добијем било какав одговор, да знам на чему сам... И сад мојега, опет ми није лакше, је л' опет не знам на чему сам?! Само сам испао, ништа нисам добио...

E, imala sam i taj ispad, isto sam to napisala i lik mi poslao tri tačke. Tako da ono, iskuliraj to, bar si priznao. Mada, meni se to pre pet godina desilo.

9. А оно јебига, ја сам затворен тип што се тих питања тиче... Али сам у суштини и флегма, све ми је опуштено што се љубавних тема тиче...
    Него ме једе, барем да ми је нешто узвратила, па и "не" да је рекла, овако не знам шта да мислим. :)

10. Joj ne jedoh nista od jutros, mrzelo me i sad sam bas gladna. I opet me mrzi.

11. Kad je tebi bilo jutros? Meni prije 15 sati.

12. Хахаха, СВИДЈАС МИ СЕ цок цок цок. Тако се НЕ РАДИ. Тако се издува. На некој блеји приближаваш се полако, па огрнеш ручерду преко рамена, па после КРЉНЕШ ЈЕЗИЧИНУ. Горе наведено је опробана метода патентирана у кафани Мало Кијево.

Једва чекам да вам крене школа па да оладите са љубавним проблемима кад крену да вас притискају кецови. ПОЧО РАТ А ВИ НА ЈЕБАЊЕ МИСЛИТЕ!? :пјер88 рејџ: Пјер88 рејџ:

13. Meni pre 8.
    Je l to Burzum?

14. Није Бурзум, чека на прелазу да отера шлепер до Звечана. Смарате више са тим психопатом, није Бурзум. Бурзум, Бурзум, а мени нико да се обрадује.

15. Pa kod tebe je vrijeme ručka, ja moram još malo opet da doručkujem.

16. Izvinjavam se, ja to samo po ovom postu.
    Aham.

17. Ducinho

А оно јебига, ја сам затворен тип што се тих питања тиче... Али сам у суштини и флегма, све ми је опуштено што се љубавних тема тиче...
    Него ме једе, барем да ми је нешто узвратила, па и "не" да је рекла, овако не знам шта да мислим. :)

Pa i ja sam zatvoren tip, ali ko ga jebe, desi se i okaneš se toga. Meni se lik sviđao pet godina, i drugarice su me tešile ( imala sam taj neki zilj period), ali fora je što ne treba da misliš uopšte o tome, jel će vremenom sve veća sranja da ti se dešavaju, a sve nebuloznije će da bude, tako da, ono, dont think.

18. Ophidia, ја то и покушавам, да заборавим... :) Хвала у сваком случају, сваки савет је добродошао.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.