Moram nekom da se izjadam :((

1. Merion Nestle

Je л' то нека јеврејска завереничка литература у којој се истиче вредност производа компаније Нестле у односу на Кондиву из Жбевца и остале квлтне произвођаче?

2. O ispiranju mozga ljudi, lekara, o finansiranju istrazivanja od strane mesne/mlecne industrije i iskrivljavanju rezultata, o bednim igrama reci i zavaravanjem javnosti, o tuzbama zbog pokusaja da se javnost obavesti da je meso stetno i pritiskanju da se umesto Jedite manje mesa napise kao zvanican stav lekara i nutricionista Jedite vise "lean" mesa (zaboravih srpsku rec, izvinjavam se).

Извини што ово кажем, али те небулозе су рангу одвала оца Тадеја који је извалио да је Тито Черчилов син.

3. Jebala vas rana!
    Da mi je tu moj drug Cara, imali bismo o čemu da pričamo.

4. Ljutu ne jedem, jer ne volim ljuto, a smeta mi ova obična, slatka paprika, bilo kuvana, bilo sveža... Mislim, jedem je ponekad, ali izbegavam, jer je varim 100 godina. A i ne pušim...

5. Ima i ovih što ne jedu ni biljke, ni životinje... žive ljudi na vodi i Suncu.
    Zvuči nemoguće... ali njih ledja više ne bole.

6. Prodao bi dupe za plus, ccc.

7. nemam pojma Nezaboravaka, inace se paprika preporucuje kao diuretik, moguce je da inace imas problema sa varenjem, jedes suvu ranu, paprika ti potera i to malo vode sto imas i eto problema...

8. Nemam pojma, jedem sve u suštini, kuvano i to, nisam neki probirač, što bi rekli, jedino mi to smeta...

9. predji na ajvar...al da budne dobro uprzen, ako ne ide ni to, turi ajvar u tiganj, na tihu vatru, dodaj kasiku, dve kajmaka i turi 3 jajca...moze i 2....

i prijatno, nes se zajebes...

10. Niko me ne voli :(

11. E da, jedino mi u ajvaru ne smeta, dobro me podseti :) Ma, sad kad pogledam, i nije moj problem toliko veliki, važno je da mogu ajvar da tamanim, hvala, Javio :)

12. Која си ти од ове две са слике?

13. Alter cave gamby, go for it!

14. Воли те Бладиђоле.лолол

15. gamby te voli....on dize 200 u bendzu...

16. Ево ја се нудим да волонтирам, ако ме разумеш...

17. Оуђастми, сматрај да је гамби испрскао на твој аватар.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.