Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Je л' то нека јеврејска завереничка литература у којој се истиче вредност производа компаније Нестле у односу на Кондиву из Жбевца и остале квлтне произвођаче?
Iz Žbevca?
Извини што ово кажем, али те небулозе су рангу одвала оца Тадеја који је извалио да је Тито Черчилов син.
Jebala vas rana!
Da mi je tu moj drug Cara, imali bismo o čemu da pričamo.
Ljutu ne jedem, jer ne volim ljuto, a smeta mi ova obična, slatka paprika, bilo kuvana, bilo sveža... Mislim, jedem je ponekad, ali izbegavam, jer je varim 100 godina. A i ne pušim...
Тако је, Елек - Кондива.
Ima i ovih što ne jedu ni biljke, ni životinje... žive ljudi na vodi i Suncu.
Zvuči nemoguće... ali njih ledja više ne bole.
Prodao bi dupe za plus, ccc.
nemam pojma Nezaboravaka, inace se paprika preporucuje kao diuretik, moguce je da inace imas problema sa varenjem, jedes suvu ranu, paprika ti potera i to malo vode sto imas i eto problema...
Nemam pojma, jedem sve u suštini, kuvano i to, nisam neki probirač, što bi rekli, jedino mi to smeta...
predji na ajvar...al da budne dobro uprzen, ako ne ide ni to, turi ajvar u tiganj, na tihu vatru, dodaj kasiku, dve kajmaka i turi 3 jajca...moze i 2....
i prijatno, nes se zajebes...
Niko me ne voli :(
E da, jedino mi u ajvaru ne smeta, dobro me podseti :) Ma, sad kad pogledam, i nije moj problem toliko veliki, važno je da mogu ajvar da tamanim, hvala, Javio :)
Која си ти од ове две са слике?
S kapom.
Alter cave gamby, go for it!
Воли те Бладиђоле.лолол
gamby te voli....on dize 200 u bendzu...
Ево ја се нудим да волонтирам, ако ме разумеш...
Оуђастми, сматрај да је гамби испрскао на твој аватар.