Prijava

Каизена треба спемовати пвт-има, а Мулуци си требо да фотошопираш треће око на сред чела.

Бејах данас код зубара. После четири године. Четири године немам ниједан проблем са зубима и сад се нашло. Изгледа да је кутњак. Цела лева страна ми је утрнула и имам осећај као да ми уво отпада. Ставила ми лек на зуб али ако и даље настави да ме боли онда морам да идем на хирушко одстрањивање кутњака јер није израс'о. Туга.

Evo i ja da napišem nešto što mi na duši stoji dugo vremena:

Želeo bih da se javno izvinim Mylyci što sam fotošopovao njenu glavu na moj avatar i po sred čela joj napravio rupu od metka. Mylyce izvini i praštaj.

Kurdu, što sam ga smarao i cimao za sve i svašta, čoveku dozlogrdilo. Kurde praštaj, i javi mi se na PVT imam neke zanimljive informacije za tebe, a tiče se JP NOS. Veruj mi svideće ti se info.

Zyclon- Iako ne znam šta sam uradio, čovek je malo kivan na mene. Zyclon praštaj, nadam se da ćemo ostati u ok odnosima.

Kaizenu, što sam ga smarao na PVT, Kaizene praštaj.

Eto. Sad se osećam kao da mi je kamen pao sa srca.

ЕДИТ: Да ли нам се то Редиејшн вратио?

Да ли нам се то Редиејшн вратио?

Jesam. Kako si čeljade?

Ево, гура се некако :)
ти другар?

Čeljade nek' prođe sve kako valja... kad se setim ciste na šestici, 2 meseca nisam oka sklopio.

Želeo bih da se javno izvinim Mylyci što sam fotošopovao njenu glavu na moj avatar i po sred čela joj napravio rupu od metka.

ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАА

ти другар?

Od sad samo defke furam i ne ide mi loše mogu ti reći.

А што се ниси вратио на стари?

Kobejnovao sam ga, iz ličnih razloga.

A i ovde sam počeo lepše defke da izbacujem.

za vikend sam radio k'o dragstor lokal se zatvori u pola 4, a u 6 se otvara, a ja radio subotu drugu smjenu i nedelju CIJELI DAN, boli me svaka koscica u tijelu skoro 24 sata nisam stao, jedva sam ugrabio 15 minuta da jedem juce....

za vikend sam radio k'o dragstor lokal se zatvori u pola 4, a u 6 se otvara, a ja radio subotu drugu smjenu i nedelju CIJELI DAN, boli me svaka koscica u tijelu skoro 24 sata nisam stao, jedva sam ugrabio 15 minuta da jedem juce....

ма што би јео кад можеш да се жалиш на вукајлији? лололо

а Мулуци си требо да фотошопираш треће око на сред чела.

milica tenšinhan hahaha

ма што би јео кад можеш да се жалиш на вукајлији? лололо

Ma to za juce govorim :D danas sam slobodan, a ne mogu krociti iz kuce od umora

Па који курац има да излазиш из куће? Таман дан за себе лоло

шта дочеках јбт, управо сам цимеру на ''дођи горе на ракију и џонгу'' одговорио са ''не могу, спремам испит''

ладно постајем http://vukajlija.com/jezivi-komsija/40230

Sjebao sam sve štos sam sjebati mogao. Neću više nikad' da budem u vezi. Koj' će meni to kurac...

Šta je bilo, Skočko? Nemoj da si na kraj srca...

Мише, зачадиш справу и све лепо.

ja bih takođe da utešim skočka, ali i da se uguram za ovu spravu što čeljade pominje. DAJ GRANJA, ZNAM DA IMAŠ!

forget, imaš pvt, detalji nisu baš za javnost :D