Moram nekom da se izjadam :((

1. Rajderu odustani!!! Ne vole ljudi pametovanje, a ako ne želiš da te svi otkače poslušaj me...

2. Na ijekavici se

rečcom

kaže riječicom. Sjećam se ko da je juče bilo kad mi Nadežda odvali neopravdan jer sam je zajebavo. Ona biješe iz Srbije.

3. Zašto je jednostavno ljudi ne stvore normalni, zašto...
    JAVIO ZA METADORA!

4. Đe meni poljubac :(

Теби нема, прц.

5. Bačje ljubomoran pa odgovara umesto Vidre lolo

6. LjuBomoRne DushE moGu dA mi PushE :*

7. riječicom

Rječcom.

8. Koliko ljude sjebava ova vukajlija, pa to je kadar nevera.
    Cudimo se satro svi sto su nam politicari vaka govna, a ovde se vecina istripovala jos gore , a pritom je ostvarila uspeh u vidu top 1000 nebitnih likova na nebitnom sajtu sa nebitnom pojentom.

9. a pritom je ostvarila uspeh u vidu top 1000 nebitnih likova na nebitnom sajtu

D'izvineš, top 500 od pre par nedelja, the world is my oyster.

10. Jebote, pazi ladno kad sam ja u top 1500. ooo, pa ovo mora da se proslavi nekom argumentovanom raspravom sa obicnim smrtnikom koji nema pojma sta je vukajlija!

11. ja sam u top 1500 bio samo na duplom :)

12. Je l' vi još o pravopisu?

13. Ma jok bre ,sutra ce tornado!

14. Nego, jebete l' vi šta ovih dana?

15. ja sam juče zamalo, a večeras verovatno neću...

16. Ja sam juce dobio lizing, jel se racuna to?

17. oliko ljude sjebava ova vukajlija, pa to je kadar nevera.
    Cudimo se satro svi sto su nam politicari vaka govna, a ovde se vecina istripovala jos gore , a pritom je ostvarila uspeh u vidu top 1000 nebitnih likova na nebitnom sajtu sa nebitnom pojentom.

http://www.youtube.com/watch?v=WoQD5xanunI

18. Ja slabo, prvo sam počeo sa opomenom na bračne dužnosti i značajnim podizanjem leve obrve, vidim ne ide. Štaš, kad je muka moraju i kompromisi da se prave, jes' da ovo nisam očekivao - kupio saksiju nekog šarenog cveća, litar boljeg vina, pokupio čarape s poda i usisao stan. Videćemo noćas šta će biti, držite mi fige lolo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.