Moram nekom da se izjadam :((

1. tuži ga, sud je na strani majke uvek

2. Čkavu, evo nudim pomoć, šta god da ti treba ti gukni.

Ozbiljno.

3. Na kraju ću ga i tužiti... Toliko sam želela da budemo civilizovani.

@Skočimiš Hvala!!! :)

4. Uzmi ženo šta zaslužuješ. Kod moje rođake jedne isto je muž napustio kad je beba napunila godinu dana i onda menjao adrese po Kanadi kako ne bi plaćao izdržavanje, i tako 15 godina, i sad se najednom stvorio i čudi se i tuguje što ćerka nije tako oduševljena da ga vidi. Sve dođe na svoje, ali ako možeš, obavezno uzmi šta pripada deci.

5. I dalje me ovaj telefon jebucka samo tako. ajde Radijacijo, mađijo ti se u to razumeš, ima li nekog programa da skinem da može da mi podesi celu sliku shodno ekranu, da ne moram da uzimam samo one u rezoluciji.

6. sestrin momak joj je kupio vučjaka. da, malecku ženku njemačkog ovčara. a ja u učmalom novom sadu ne mogu ni hrčka da imam.
    povrh svega, na gradilištu blizu njegove kuće našli su malog mužjaka haskija (aman da ga je neko zlostavljao, šta li već) i uzeli ga sebi. pravog pravcatog, jedno plavo, jedno smeđe oko, onaj mali crni što izgleda onako zlo.
    i sad ona ima vučjaka i haskija, u bijeljini, a ja smrdibube u stanu. :(

7. dokle dopiru zvuci sviranja mog dzadzoa,ovo je prava tema da to proverim

8. aaawwwww
    lav pujdo <3

9. znas kako,vratis se kuci,pa imaj i krokodila ako hoces ;)

10. Eo vako. Mrzi me da radim bilo sta. Osećam se smoreno sve vreme, ništa mi se ne radi po celi jebeni dan, sedim tu okolo i slušam Prijatelje po 30. put. SLUŠAM, mrzi me da gledam. Izdobijao sad neke loše ocene na kontrolnima iz matematike, španskog i informatike, al zato imam 3 petice iz istorije. Sada, u 7:40 jedva držim otvorene oči, ali mi se ne spava. Nemam snage za trening, unapedio sam bučice pre 3 nedelje na 10kg, ali sad jedva radim. I preskačem treninge, a kad radim, radim krace i manje vezbi, jednostavno me mrzi...Večeras moj drug organizuje kućnu žurku (jes da će biti sosidž fest, od 15 osoba, možda će 4 biti ženskog pola), ali opet...imam jebenih 17 godina i osećam se kao jebeni zombi. ŠKK?

11. Počni koristiti tribulus.

12. Пичко.

Znam, postajem jebeni emos. Da sečem odmah vene ili da prvo pustim masne šiške preko očiju?

13. Prvo se našminkaj. A kad završiš sa žaljenjem svoje klete sudbine, idi na taj sosidž fest, ako ima neka cava kidiši, ako nema napij se k'o govedo.

14. Ne znam..mrzi me...oće neko heksbol?

15. Peri ugledaj se na mene i iscepaj tri metra drva dnevno.. Pomoci ce ti

16. обзиром да је тежи случај, мораћеш да почнеш да јебеш... нема другог начина да оживиш, јбг

17. Jebi večeras nešto i sve će te proći.
    P.S. Muvaj onu najmirniju na žurci, onu koja samo sjedi i ćuti, nemoj one što divljaju i skaču. Ta se jebe ko manita, ove samo glume ludilo.

18. немој случајно да муваш ону најбољу, нити ону другу по најбољошћи, него онај средњи рибљи сталеж или шкарт. ал немој ни њих да муваш него необавезно ћаскај као да те боле курац. рибе воле кад не обраћаш пажњу и кад те боле курац, мораш да будеш мистичан, интригантан, фазон да се ове добре рибе запитају како то да ме сви мувају а само пери кулира? можда има већ рибу? можда је боља од мене? ШТА АКО ЈЕ ЈЕБЕНО БОЉА ОД МЕНЕ, КУЧКА? МОРАМ ДА ГА ЈЕБЕМ ВЕЧЕРАС!
    е сад, ако изгледаш као згажено псеће говно на смежураном кенгуровом муду, треба ти озбиљно набуџене социјалне вештине и обрнуто...
    молим и други пут

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.