Alkohol je rešenje svih tih gej depresivnih sranja koja nastaju od Nove godine, jer kad se napiješ ka guzica sutradan nema ni da pomisliš na nešto tužno, nego ima da ili povraćeš cio dan, proliv te ufati, glava ti prskava ili u najboljem slučaju prespavaš.
Mešo, k'o da sam videla ovaj odgovor pre nego što sam otšla!:)))znaš kako lepo, nisi ti baš naivan:)) elem, oraspoložila se , nisam više za ovu temu:))
nisam od tih, i kapiram...
НЕ знам, Бурзум и ја те тако зовемо, Латиничар, Латиновић, Латин... Мош бити и Тадић једног дана, само ако нама дуне :)
Јашта, није баш татабања, јер афтомацки нема лове, али не идем напоље па се не смрзавам, дакле татабањица.
Otkud znam, nikad dosta opreza.
http://www.youtube.com/watch?v=gpeJQx-JncA
ccc xP ali kroasanka a vrh xD
а ђетићкиња си или ја гријешим?
Divi Gavajo što je večeras u elementu.
Vrh, ja čuo ovde pa mi se dopalo.
ne griješiš xP
А, оли нам казат знаш ли то онда најлијепшег члана Вуке? СМарка из Подгорицу?
Alkohol je rešenje svih tih gej depresivnih sranja koja nastaju od Nove godine, jer kad se napiješ ka guzica sutradan nema ni da pomisliš na nešto tužno, nego ima da ili povraćeš cio dan, proliv te ufati, glava ti prskava ili u najboljem slučaju prespavaš.
Mešo, k'o da sam videla ovaj odgovor pre nego što sam otšla!:)))znaš kako lepo, nisi ti baš naivan:)) elem, oraspoložila se , nisam više za ovu temu:))
znam smareta, pili smo neđe dva put inače moj dobar prijatelj x)
А, аветиња једна, позна више људи но Предражињо, са цијели интернет се Смаре здружио, кукавац. А јел баш толико леп у природи? Ел оно, хоћан?
ahahaha xD zgodniji čak =) preslatkiš mi je i bubreško omiljeni =p
МОрам да видим јел ту да хотујемо мало хахаха
ahahaha xP
kapiram preslatkiš,al ovo drugo?
smaretov i moj neki nazovi nadimak još iz srednje, ne sjećam se kako je nastao
Ау, сутра морам поново почети да учим за возачки. А још добио Југа да возим. Па благо мени. Благо мени ако положим средином јануара, тада бих требао.
ženske vole juga,mojne se tripuješ bzvzv.
Ćuti, jugo je najlakši za vožnju. Nisi ti polagao na DAJCU lolo