Moram nekom da se izjadam :((

1. situacija bez presedana ovo sa brisanjem definicija koliko sam upućen

canis lupus?

dube, ja cuo da si prodo svoje selo! picko jedna....

2. Slavk0 pre 5 minuta
    E da, da dokažem koliko sam mudar, evo šta će se dalje odigrati.
    Loksi ode na neko vrijeme(od 1 do 30) dana, on bjesan na ove, ovi bjesni na njega zbog djetinjastog ponašanja. On neće da se vrati, ovi će ga još i banovati da se ne bi vraćao slučajno. Meanwhile, fanovi lobiraju kod modova da mu se vrate definicije i da se mladić pomiluje, situacija bez presedana ovo sa brisanjem definicija koliko sam upućen. Loksi polako 'ladi kranijum al' opet, ne može tek tako da se vrati kao da ništa nije bilo. Dakle, neko neutralan će se naći u ulozi medijatora. Tuc-muc, on se vraća, ovi ga podjebavaju još neko vrijeme kako je paljevina, i tako sve dok se sve ovo ne baci u neki prašnjavi zapećak foruma a tema eventualno i zaključa.
    BTW, samo je Duke Nukem svojevoljno otišao i istrajao u egzilu, bez ikakve pomoći moderatora. A stotine su odlazile pa se vraćale.

I agree.

3. Doćiće dan kada ću i ja otići sa sajta a ti ćeš Slavko od tuge da mi lajkuješ profil...

Radije bih ti ga od radosti hejtovao, pod uslovom da ostaneš :)

4. http://img859.imageshack.us/img859/4831/sapkeluduje.png

23453463452901923822,
    Одлазиш, одлазиш, рушиш ми сне, у срцу мом је болна празнина...

5. виртуелни свет. један клик и свако заборави да си икад постојао.

6. Hahahahahahahahaha!!

7. canis lupus?

Alergičan sam na taj nik.

Ko je Loksi?

Evo vidiš šta si uradio, pohovaće ti muda na laganoj vatri za vjek vjekova zbog ove gluposti večeras.

8. ко је правио ово лебмујебем?!!! ахахахаха

Јес ти Стивен?

9. ma kakvi vjek vjekova.
    taj-već-zaboravljeni-autor sad čuči pred kompom i rifrešuje ovu temu (i eventualno čet, ne znam) u nadi da će biti još koja riječ o njemu. i još koja. i još samo jedna, pliiiz!

'de mi je ona musašijeva tema o odlascima? samo tu i treba da se o svemu ovome priča, ako uopšte treba. :)

један клик и свако заборави да си икад постојао.

vr'.

Eh da je Tito živ, tucala bi kamen zbog ove izjave.

na golom otoku? jeij, remo! :)

10. јеботе. немам речи. УМЕТНОС'!!1

11. haha, slavek, prekopiraću na temu tamo.

12. Pojela sam previše slatkiša danas... I torte, i čokolade, i nekih bombona, i štrudlica i... ne znam kako nemam 100 kila...

13. Pojela sam previše slatkiša danas... I torte, i čokolade, i nekih bombona, i štrudlica i... ne znam kako nemam 100 kila...

A uvek pricate o tome kad meni torte nestane!

14. Sale, izvini, nisam znala da je dotle došlo!

15. Bez cigara sam :/

+ Zato jedva čekam jutro, mrzelo me da tumaram po mraku do trafike. A ostavila ih bila na dva meseca! I nikada mi to neće biti jasno, kako nekada tako opušteno mogu bez njih, a nekada... uh.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.