Moram nekom da se izjadam :((

1. Либлет и Фендер, имате горе десно кад уђеш, да извинете, у аутора ПВТ, пробајте то :))
    ЕДИТ:

fala na lepim željama, drugovi

Који фреднзоун сурови, а нисам је још ни упознао ахахха

2. Који фреднзоун сурови, а нисам је још ни упознао ахахха

ahaahahahhah..

3. Fendere, izvini ali mene ovih tvojih par postova asociralo na:
    http://www.youtube.com/watch?v=92LHxy1fILM
    01:57 :))

4. Који фреднзоун сурови, а нисам је још ни упознао ахахха

Hahaha, e moj ti, ko zna zašto je to dobro... lololo

5. Ево ја вала не знам :)) ал видећемо :)

6. Ма брига ме да ли се неком повраћа од од мојих постова, ова тема и служи за то, за јадање. Треба имати и петљу па рећи неке ствари. Што морам да изигравам равнодушну, тј. безосећајну особу да бих више деловао као мушко. Па највеће сисице немају петљу ни да се пожале, а камоли да се супротставе неком проблему. Нисам ја једини са оваквим проблемима, 100% сам сигуран да идентичне пробелеме има гомила људи овде, само сам један од оних који сме да ствари назове правим именом.

Ма само ми је ситница довољна да ме изнервира. Јуче сам питао другара за једну девојку и он ми је у 3 реченице објаснио која је ''процедура'' да је смувам. И онда се нешто мислим: Па ког ђавола покушавам да изигравам неког сад непоправљивог романтика кад могу једну од бољих риба у граду да ''смувам'' на веома јефтин начин. И после не буди површан.

leela
    eto, ja uopste nisam impresioniran time sto si inzinjer, imas poso, mozes da odes u dubai, znas da sviras gitaru i bavis se sportom, kao sto nece ni bilo koja riba koja se ne razume u to.
    jel sam zavidan i ljubomoran, pa zato?

PS.
    post napisao musko.

Дубаи сам морао да споменем, јер је то сад ''врх врхова'' дестинација, а мени је мука од људи којима је смисао живота путовање по свету и којима су путовања на Сејшеле, у Рио, на Малдиве, у Дубаи... основни циљ у животу. Јбг, морам да престанем да покушавам да се допаднем људима. Ја само нисам у животу желео да отавим утисак да сам штребер.

Каже неко да је мој пост је пост особе која тражи пажњу. Јбг, свако тражи оно што му највише у животу недостаје.

7. Ма само ми је ситница довољна да ме изнервира.

smanji masnu hranu malo, oce da pojebe hormone kad jedes non stop meso, pa se zato verovatno nerviras.
    isto i ako si gladan stalno.
    nesto nije ok, cim se nerviras toliko oko banalnih stvari.

8. Ja sam sada na primer, gladna i nervozna. Najviše mrzim kad me mrzi da jedem.

9. realno svako ko ovde postuje traži pažnju.
    neee, nego si došao baš na temu moram NEKOME da se izjadam ssa namerom da pročitaš nešto smešno.
    ja jedem non stop meso i ne iznerviram se lako:) ali se iznerviram mnogo zbog licimerja i manipulacije. ne podnosim.

10. Смаре неће да ми да титулу доктора/директора за љепоту вуде...:((((

11. Смаре неће да ми да титулу доктора/директора за љепоту вуде...:((((

СМаре немој да дижемо револуцију Без Шећера и ја. Сад си мод немереш све, овај ће буде најљепши а ја најљепша млада нада :)

12. dobila od prijateljice knjigu o kineskom horoskopu. prijateljica me indirektno nazvala svinjom.

13. promašio sam prokleti ispit. permutovao 2 predmeta i bio ubeđen da sam naučio jedan predmet, a ja ustvari naučio drugi. dođem na ispit i izneverujem pitanjima.

14. jedno cetrsosam puta sam procitao vic kako kad ukrstis srbe i crnogorce dobijes 'rvate...i to u zadnjih sat vremena.

15. не добијеш их, него испадну

16. musssashe

jedno cetrsosam puta sam procitao vic kako kad ukrstis srbe i crnogorce dobijes 'rvate...i to u zadnjih sat vremena.

о ком се вицу ради?

17. Шта испадне кад се укрсте Србија и Цг? Хрватска..

18. Vidro, eno ga poster već napravljen :)

19. Žalim što sam otvorila Fejsbuk zbog ovakvih stvari. :)

20. Ne pitaj, ja umalo u odabrane da ga stavim...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.