U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Eee, usr'o se dabogda negde na ulici, kad si tolka picajzla :)))
Koji alkohol koristiš? Ovaj za konzumiranje 40% ili medicinski 70%? Da li znaš da alkohol neće ubiti baš baš sve bakterije. Uzmi najpre benzin, on rastvara masnoće i prljavštinu, pa alkohl 2x prebris, pa povidon jod 2x prebris. E onda stavi kondom i mož' da šoraš bezbedno :)
Ја сам кењао у атару ловачког удружења "Букуља". Мало ме куне нису изјеле.
Pričam o sopstvenom VC-u. Ne pominji mi javni VC. Jednom sam morao u nekom restoranu, baš me priteralo, nisam imao kud. Ponadao sam se da će biti čučavac, ali cvrc, bila šolja. Najgore iskustvo u mom životu. Samo to ću da kažem. :)
Индустријски 96%.
А за остале ствари, ту је Алкосепт.
Провидон јод оставља флеке.
Fleke od povidon-joda možeš da ukloniš "Vanish"-em za šareno rublje,a pre toga samo isperi vodom :)
Ja sam alergična na fleke :)
Povidon jod ih ubija sve :namigujem ti: :)
http://www.youtube.com/watch?v=BnBwpOe3JFA
Nemoj,Burzume,"Veniš" je zakon! :))
Е, па, ако је тако, онда
http://www.metal-archives.com/images/5/3/8/538.jpg
Онда ми тек ниси јасан. С ким делиш стан, са говноваљима? :)
Е, јбг, мени само Первол блек меџик ради пос'о :)
Ne bih znala ka'sti,ja verna ovome š'o mi valja :))
Sve, sve je okej ali posle pisanja cu da ga tresem pola sata ako treba samo da zadnje u gace ne ode. To mi je mnogo los trip...
Aj da se skupimo i silujemo Džimija prljavim rukama :)
Па кад се облачиш у погребном. :)
Ja sam jednom kakio kod Ruzmarina u kupatilu. Posle mi je reko da sam promašio vece šolju, kaže, žiko usro si mi se u bilde. Šta mu je to bilde, pojma nemam, ali ja sam samo obavio nuždu u onu bližu šolju. A inače ne peram ni ruke ni frulu a kupam se samo na leto kad mogu didem na adu da se kvasim u plićaku. Šta da vam pričam kad me svi znate sulice.
Zaključujem da je nehigijena usrati se u gaće,jer kad pritjera druškane,ima da se poserem u sred muzeja i papirusom guzicu obrišem!
НЕ! НЕ! САМО ТО НЕ! СВЕ МИ РАДИТЕ, ТО НЕМОЈТЕ!
Zato, kad vidim da pre jela ljudi ne operu ruke, ili posle vršenja nužde, zgadi mi se život. Zato izbegavam rukovanje. Ako baš moram, obavezno posle operem ruke.
Fast-food restorane izbegavam. Tu vlada velika nehigijena. Često uđem u jedan, ali kad vidim hvatanje para i jela u istu ruku pobegnem glavom bez obzira.
У 90% таквих ''ресторана'' код нас је то редовна појава.
Хаха! :))