Prijava

Upravo tako sam zamišljao muške fanove ove veštice - debele, pederske nakaze.

Најтелећастија фаца коју сам икад видио хахаххаха

http://mondo.rs/a825571/Foto/Zabava/Maca-Diskrecija-pokazala-guzu-pred-ulazak-u-rijaliti-Parovi.html

Čekaj jel me neko jebe, da je došla na "crveni tepih", tj. pred novinare i pozirala tako što je podigla haljinu i pokazala čmar? Neki novi nivo dna. I kad pre opet parovi zar nisu skoro završeni i počeli bioni i farma?

добра пичка

Jadna ona, srećna što je ljubav ne grije. Demokratija i feminizam, sigurni lijekovi protiv svake ideje da vam se muškarac približi!

A ne znam kako funkcionišu ovi botovi sa komentarima, gde se okupljaju ? Imaju neki sajt na deep webu i tamo se dogovaraju koje vesti da spemuju, šta ?

Ne Šomi, ne okupljaju se. Koliko sam čuo oni rade u državnim firmama, i pola radnog vremena kenjaju po vestima na koje im "ovi gore" ukažu, i štancuju ono što im ti isti odozgo napišu.

Toliko je moćan Vučić da je na Gradcu došao lik zab sam odakle ili Murika ili Njemačka, naš inače, i napravio otp tako neki most, kao poklon gradu, jer je sjebano sve bilo, pa se renovira sad.

Једну од оних онлајн петиција за уклидање Фарме и Великог брата је направио лик из НС који је, иначе, проблематична насилничка бена а приде и шизофрени неонациста који је добијао батине од јачих од њега. Ето колико су онлајн петиције валидне кад и курта и мурта има право да одређује шта је ''култура'' а шта ''шљам''. И да приде озбиљно мисле да ће нешто конкретно учинити мрсомуђењем по нету- да је тако, биле би три револуције досад. О славно доба информација и твоји следбеници!

АХАХАХАХА СЕНАДА ЛУДА ЛАДНО БУКВАЛНО ПОКАЗАЛА ЧМАР ХАХАХА

мајко мила, гледам вести на пинку први пут после дуго, и они баш нереално сисају курац њему, прве три, четри вести о њему, и све блиставе. бдп порасто невероватно, дижу се пензије и плате, хвале сви србију и премијера итдитд...

е да, и поставио неки мостић у неком селу.

Ovako piše Veljko Lalić, direktor i glavni urednik Nedeljnika, Ghostwriter sadašnje vlasti i odraz politike koja se vodi prema JSD Partizan. Ozbiljan fašizam je u pitanju.
,,Da li to neko pokušava i danas? Da li neko pokušava da ponovo zapali pobedničke srpske barjake... Ko se to ismeva pobedničkom barjaku Crvene zvezde koja je pre dvadeset godina pokorila Evropu i svet, a pre tačno deset na vratima uzurpiranog parlamenta Srbiji vratila nadu i demokratiju? Ko je to prokockao? Ko je pojeo ovih deset proevropskih godina? Navijači? Ova ili neka prethodna uprava Crvene zvezde? Ko to opet nad Srbijom diže crni barjak? Ko opet traži jugoslovensku ligu i jugoslovenski klub?Zar nam nije bilo dosta? Zar treba da se vratimo u Jajce, gde ćemo da slušamo debilizme nekog lobotomiranog Grobara koji se u životu jedino seća sletova na JNA i golova Fadillja Vokrija. Za normalnog čoveka voleti Zvezdu nikad nije bilo bitnije. Jer, šta je alternativa? Partizan, Jugoslavija. Petokraka (ne Crvena zvezda) na šapkama i na grbu. Zatvoreni komunističko-generalski mozgovi koji su nas osakatili na Sremskom i Južnom frontu. Njihov stadion, kao nekakvo predvorje Kuće cveća. Nije dobar slogan da Evropa nema alternativu. Jer, samo Srbija nema alternativu. A to danas znači: Zvezda nema alternativu. Zvezda Srbija nema alternativu...
I zato sahranimo ideju Jugoslavije, jednom za svagda. Nije tu bitno ko je uz koga, ko je čiji. Nije važno ko je vlasti u vlasti ili oko vlasti. Nije bitno ni ko trenutno upravlja Zvezdom ili Srbijom. Važno je da se ne ubije jedini srpski klub. Jer, Sveti Nikola je velika srpska slava, ali i stadion na kojem je Crvena zvezda držala klempavog za uši. Kažu bilo je davno. Jeste, ali BILO JE.I zato je smešno zvezdaše proglašavati za pravoslavne talibane, ultranacionaliste ili konzervativce koji smetaju EU integracijama. Da ne dolazi od udbolikih likova koji se vesele uz hitove Viki Miljković vredelo bi reagovati, ali ovako samo treba upozoriti vlast da za Zvezdu navija veći broj populacije (one najzdravije) kao i da su sve sudbonosne stvari nekako uvek vezane za naš klub.
Kad je umro Tito, Zvezda je igrala na „Poljudu", kad je umrla Jugoslavija Zvezda je igrala na „Maksimiru", kad je umro komunizam, Delije su igrale pred parlamentom.I zato, pamet u glavu. Nikad protiv Zvezde. Nikad protiv Srbije. Sahrani Grobara u sebi. Sahrani ideju Jugoslavije. To je danas najvažnije...''