Transfer blama

1. Бора је развио имунитет! Он да се пробуди у сопственој бљувотини на бини Еуросонга њега не би био блам, само би се чудио колики је шатор и где је нестао шприцер, Бора Дрљача НЕ МОЖЕ да се избламира више него што је блам по свом јестеству!

Он упија блам људи око себе и трансферује га у незнану димензију, видео је неважећи!

hahaha

2. http://vukajlija.com/zaz/326619#comment_1129686
    БУАААААХАХАХА контекст, фотка на аватару, коментар, гитара, мајица, годиште, па опет контекст БУАААХА оуверлоуд!!

3. NOLE JE GENIJE!!!!!

4. Nole je daunovac sa viškom para.

5. Neka ima pare. Ipak je genije koji je, u belom sportu punog uštogljenih i nadmenih ljudi, uneo malo zabave i smeha.

6. Брате, има неко текст овога? Било већ, џасви ми се. Ушло у главу. Сад би воло да знам о чему се ради у песми. Да се удубим у текст.

7. Посебно ме пали начин на који изговара "р". Либидо ми оде у стратосферу.

8. Ja kontam nesto ovako amerik amerik hvala vam lizacemo vam jaja jos veka ju es ej ju es ej

9. Žena kao sportski komentator nema većeg transfera

10. О СА Мир са албанским мембрана
    се поноси са НДИ
    О СА Мир са албанским мембрана
    проглашене државе Косово данас.
    Пуна пријатеља који окружују нас
    заједно да славимо видео из
    са пуно пријатеља који нас окружују
    Косово данас да државни

Oво је део.

11. GM

Посебно ме пали начин на који изговара "р". Либидо ми оде у стратосферу.

То ти је нешто између Л и меканог Р. Кад ти каже "Ја студиЛРам у ПодгоЛРицу." Прелијепо за чут'.

12. Kako je hot ova Šiptarka joooooooooj!

13. E jebiga, Hipnos... ja mislio o nekom valjanju u senu se radi...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.