Transfer blama

1. koji je ta Bozen trolčina xD prodaje preparate za mršanje a ima 800 kila minimum xD

2. svi ste vi budale. lepo je zena rekla da je zena stidna i da joj je neprijatno u drustvu momaka pa je debela kako joj ne bi prilazili

3. pa brate mogu ti reć kolika je sad, kad uđeš u isti kafić u kojem je i ona ti si faktički odma njoj i prišao...

4. ona sedne za sank a guzca joj zauzme i separe....u drugom kaficu. ona je glavni krivac sto cvija u novijim pesmama sve manje i manje spominje separe

5. zlocesta pufnica

MILKA, naravno da sam mislila na tebe kad rekoh JEDENJE KURCA.
    Pusa:*

Џабе што си мислила на мене, кад ја немам да ти дам то што ти се једе :)

6. Да нема деце не бих знао колико је тачно висок Бојан Томовић.

Ја ладно мислио песма се зове: ,,Ко је тај ДМ САТ".

:nuts:

7. Ovo je UZAS!Kad kazu ono 'mijaauuuu',najezim se!

8. Хаха! Ова риба кад је под црно белим ефектом личи на Наџак Бабу :)

9. Ја ладно мислио песма се зове: ,,Ко је тај ДМ САТ".

Objasnijo jebeno!!!:D

10. Мени је најјаче код ове Стефани кад се врти по базену а има стомачину скоро као ја...

11. Да има мало веће сисе, била би таман.

12. Па ако овако настави за годину-две ће чика пластични да јој надува попрсје

13. Kako smaraju sa ovim istraživanjima,kao neki tim naučnika sa ovog ili onog univerziteta.A ustvari neke totalno beskorisne i bizarne stvari otkrivaju.

14. мени је трансфер кад неко напише у коментару да "се улоговао само да би дао плус/минус". баш се намучио и морао је то да напомене да би сви знали кроз шта је прошао да би дао један плус/минус.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.