Transfer blama

1. Baš je lep doček. Mene hvata blam od ljudi koji su počeli da pljuju Đokovića samo zato što je to IN. Ok je, ovo je internet sajt, ne morate se uvlačiti većini samo da bi bili prihvaćeni. Šabani.

ahahahahaha da ti nisi možda... Rade L?

svi seru iz ljubomore jer je on SRBIN koji je najbolji na svijetu! ljuibomora, nista drugo

2. Baš je lep doček. Mene hvata blam od ljudi koji su počeli da pljuju Đokovića samo zato što je to IN. Ok je, ovo je internet sajt, ne morate se uvlačiti većini samo da bi bili prihvaćeni. Šabani.

AJ PALI...hejtujem djokicu jos pre nego sto postoji ovaj sajt...dok su ga svi voleli...i ovo ,,zato sto je to IN,, je tako gej i glupo objasnjenje sa tvoje strane...serem se po djokovicu i njegovoj porodici i svikma koji ga smatraju za heroja...bas zbog toga...sto sebe smatra za nerkoga ko je ucinio dobro za ovu zemlju...i sto je psovao publiku u arenu koja je platila velike pare da bi ga podrzavali pre nekoliko godina...i zbog toga sto ne zna da prihvati poraz kad ga dozivi.

3. i ovo ,,zato sto je to IN,, je tako gej i glupo objasnjenje sa tvoje strane

Da, svi koji ga vole, to rade baš zbog toga što je IN, nisu ovako obožavali ni košarkaše, rukometaše, odbojkaše, vaterpoliste, koji već godinama sve osvajaju.

4. Pa da,a oni jos igraju za reprezentaciju i u ime Srbije,a Djokovic igra u ime svoje bulje,tako da je sve ovo lozenje bezveze skroz.

5. Ljubomoran si jer nikad nećeš dostići njegov nivo i da si najpoznatiji na svetu.

6. koji trve hipsteraj - ja sam hejtov'o đokovića još kad nije igr'o tenis :opasan pogled i hipsterske naočare:

7. Da, kad on igra ne piše Srbija vs XYZ, nego Novak vs Nekitamolik.

8. kad on igra ne piše Srbija vs XYZ, nego Novak vs Nekitamolik

Upravo je to ono sto pokusavam slepcima objasniti,ali oni jednostavno ne zele to da shvate...

9. Тонре, спусти лопту, мојне да називаш људе слепцима.

10. Новак је велики син Србије , треба да се поносимо њиме.

11. ja sam mislila da kuckate nesto zanimljivo, jebo me pas sto sam citala, spemeeeriiiiiiiiiiii

12. da ne kazem speRmeri

13. Апостоле, не терај ме да роварим по јутјубу ону песму: Србијоооооооо најлепша бајко, Србијооо оче и мајко (ако уопште овако иде текст). :Д

14. Pa šta sad da radim ? Dal da ga volem ili ne.. Sidji majko s'lustera..

Ne volim tenis.. Smor mi da gledam tamo nekog Soderlinga i Del Potra npr.. Ali neki naš čoik čene volim da pogledam pa makar to bilo i u pikadu.. I ne volim te individualne sportove, da su košarkaši osvojili bilo bi mi 23131 puta draže.

15. ovo pokazuje koliko smo bedna zemlja da je to stvarno blam.evo neka mi neko kaze jel bio predsednik spanije na mecu djokovic nadal i spanski ministar spoljnih poslova?ja mislim da nije bio niko od spanskog drzavnog vrha,gledao sam mec sa prekidima....drzava je raspad,u svemu smo najveci moguci gubitnici i sad se pojavio taj djokovic kome su rekli da malo nacionalizuje celu stvar i svi su tu uz njega da budu deo tog uspeha,da pokazu kako su i oni uspesni na neki nacin jer su srbi.zato on i jeste ponos ove zemlje jer ova zemlja nema nicim drugim da se ponosi.a ti nasi ponosni drzavnici sigurno ne mogu da se ponose svojim radom nego su uzeli djokovica da se njim ponose...

16. koji trve hipsteraj - ja sam hejtov'o đokovića još kad nije igr'o tenis :opasan pogled i hipsterske naočare:

17. Ма ко им јебе матер. Ништа ти неће помоћи то што се једиш.

18. ova zemlja nema nicim drugim da se ponosi

дечко где живиш ти? у монте карлу?

19. Imamo mi sa mnogo toga da se ponosimo...ali to djokovic sigurno nije.

20. a cime mi mozemo da se ponosimo u svetu zasnjih 20 god.osim tim sportom,sto uopste nije toliko bitna stvar...nemac recimo moze da se ponosi mercedesom,audijem,bmw-om,kvalitetnom tehnikom i masinama.svedjani najboljim zivotnim standardom itd.e to su stvari kojima treba i moze da se ponosi jedna zemlja.znaci razvoj je u pitanju decko,razvoj za dobrobit covecanstva

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.