Transfer blama

1. Koliko sam plakala od srece kad je NOLE pobedioo...Bila sam presrecna i ponosna na zemlju u kojoj zivim...I sto imamo takve ljude kao sto je Nole...Svaka mu cast! On je 1 u svetu, i zasluzuje to mesto! Hvala mu na osvojenom zlatu! VOLIMO TE NOLE!!!! ♥

Jep, to bi bila ta dedukcija. Potrebni su sportisti da bi ti bio ponosan na svoju zemlju. Lakše je dići papke u vazduh i reći tonolecare, nego nešto učiniti sam.

2. sto mrzite Noleta domaci izdajnici!?
    TO LEGENDO!

3. Jep, to bi bila ta dedukcija. Potrebni su sportisti da bi ti bio ponosan na svoju zemlju. Lakše je dići papke u vazduh i reći tonolecare, nego nešto učiniti sam.

Ali vrhunac je sto se ona zahvaljuje njemu, na osvojenom zlatu koga niko od nas nece videti.
    Kao da je on osvajao zlato za nas.

4. Ја не разумем вас, зашто мрзите Ђоковића, шта бисте ви, да вам донесе паре, да вас кара, да вам умеси колаче, шта хоћете јебо те? Зашто је он говно? Што дае паре Грачаници, шое нормалан чкоде, шо се увек захвали Србима, шо представља земљу боље него ико, шо народ има на шта да се пали, чему да се радује, -али они немају ништа од тога, то је ваш изговор, па шта? радовање је само по себи довољно, ние ли, шта вам бре смета...

5. ja ne znam zasto vam je bas to blam, meni je vise cinjenica sto do "juce" niko nije gledao Noleta i bolio ih je kurac dok je ispadao u cetvrtfinalima, a sad ga svi vole i prate. ali opet, kad "sutra" opet Nole bude ispadao redovno u cetvrtfinalima, opet ce sve da boli kurac za njega. a do tad ce opet da dodju neka Ana i Jelena na koje ce da se svrsava dok Nole bude na triessedmom mjestu liste.
    e to je meni blam. neka navijaju ljudi, jebe mi se, ali nek navijaju i kad je govno a ne samo kad je car....

6. Kao da je on osvajao zlato za nas.

Pa, delom i jeste (u skladu sa svom onom pričom o pablik imidžu srbije i nja nja), ali nije to poenta moga posta.

Taj instant patriotizam patos "ponosna sam na svoju zemlju dok Nole pobeđuje" zapravo pokazuje da ona mrzi svoju zemlju. Okrenula bi leđa toj zemlji, zamisli, kad Nole prestane da pobeđuje. Koliko tih morona preziru svoju zemlju, a misle da su patrijote jer im bude toplo oko srca kad Nole pobedi.

Smradine bre ljigave, ova zemlja iznova i iznova produkuje kolonije licemernih govana.

7. ova zemlja iznova i iznova produkuje kolonije licemernih govana.

+123123

8. jedini Srbin koji je nesto uradio za nas je NOLEEEE

НОЛЕ ИЗГРАДИЈО ФАБРИКЕ И РАДИО ПО ТРИ СМЕНЕ У ЊИМА ЛОЛОЛО

9. I OBORIJO REKORD ALIJE SIROTANOVIĆA!

10. Смарате ко пловци, јебо вас Ђоковић у маљаву џору. Постајете досаднији од ових што свршавају на њега.

11. Smradine bre ljigave, ova zemlja iznova i iznova produkuje kolonije licemernih govana.

Сви ми на Фејсу имамо гомилу таквих. Ја имам неколицину таквих који свакодневно СЕРУ како смо ми заостала земља, јер ту живе хулигани, пљују све српско, сваки дан се стиде што живе у Србији, а први се ложе на успехе спортиста и онда су понсни на њих и то је за њих ''Србија коју воле''. Мр'ш, бре, стоко, ван Србије! Не требају нам такви љигавци и потенцијални страни плаћеници!

Србија се воли и кад нам лоше иде, и кад бранимо своју част коју други покушавају да нам укаљају, и кад нашим спортистима не иде. Ето, фудбалери су једини спортисти који нас стално и изнова разочаравају па опет има људи који и после свега верују да може да буде боље.

Ја сам 1000 пута псовао Борху, Кадуа, Евандра, Калуђеровића и Дејвида Карлеушу и остале Звездине манекене па и даље волим Звезду и нисам престао да је пратим.

12. Ali vrhunac je sto se ona zahvaljuje njemu, na osvojenom zlatu koga niko od nas nece videti.
    Kao da je on osvajao zlato za nas.

Upravo to. Nemamo mi koristi od tog njegovog uspeha i zlata.

Taj instant patriotizam patos "ponosna sam na svoju zemlju dok Nole pobeđuje" zapravo pokazuje da ona mrzi svoju zemlju. Okrenula bi leđa toj zemlji, zamisli, kad Nole prestane da pobeđuje. Koliko tih morona preziru svoju zemlju, a misle da su patrijote jer im bude toplo oko srca kad Nole pobedi.

Baš tako. Dok je poznat, svi ga vole, a onda će za 10-15 godina da dodje neki novi Djoković, i niko se više ni neće sećati Djovaka. I nije slučaj samo sa njim. Tako je i sa običnim ljudima koji su nam nekad trebali, a sad ih se ni ne sećamo. Takvi smo ljudi, takva zemlja. Propala.

13. Par statusa mojih drugara .. i drugarica
    "Nole spasio Srbiju i njen obraz ! NOLEEEEEEEEEE <3 <3 <3"
    "Samo još rukometaši i pravi smo Srbi ! 3 od 3, srpski je bre !"
    "Nedelja, dan borbe protiv ponedeljka! SRBIJAAAAA!! <3" (Ne kapiram kakve ovo veze ima..)
    Eo ga i jedan Crnogorac ...
    "SREBRO, vrijedno zlatnog odličja! Eviva <3"
    itd...
    itd...

14. Upravo to. Nemamo mi koristi od tog njegovog uspeha i zlata.

Ма шта ти хоћеш бре, девојчице? Хоћеш да ти плати неко што гледаш, да ти попуши курац? Јебено је радост и одређено задовољство довољно нормално човеку. Имаш користи ако ти јебено њихов успех одврати пажњу од свакодневних проблема, и донесе барем мало неке радости, па нек и избледи после 3 дана, људима је лепо док гледају, то је та корист, не огледа се корист само у материјалном облику. Схватите јебено.

15. Potpuno se slažem sa Davidom, a ovi statusi na fejsu su strašan transfer blama!

16. Ma mi smo toliko u govnima da svršavamo na svaki uspeh naših sportaša jer je sport jedina dobra stvar u Srbistanu.
    Mada je i ministarstvo sporta usrano jer se većina para daje za ovu gamad iz fudbalske reprezentacijek, dok mnogi drugi sportisti koji se uspešno bave skupljim sportovima jedu govnad. A da i ne kažem da neki lik verovatno kupuje na račun države moltenke za koje daje po 1000 evrića (Blic iz budućnosti: Govnjar Spermić oštetio državu za 500 000 evra proneverom novca za kupovinu sportske opreme).
    Anyway, znači mi osvojimo nešto, i odmah se svi nalože.
    Pa jebem ti sunce bre likovi (skoro) pobedili u rukometu a vi se odmah naložili na to iako prvi put gledate jebeni rukomet, drugo to uopšte ne širi dobar utisak o Srbistanu jer npr. Danci sada verovatno govore nešto kao: LOL razbili smo ovu boraniju iz Siberije ko da su imali neke šanse.
    Jebem ti mater pa ko da bi neko i provalio da igramo u finalu da nije bilo šizenje o tome svuda.

17. Sad gledam ovo govno na erteesu, Ja imam talenat... transfer je poprilican... ako ovi u finalu imaju najvise talenta, kakvi su tek oni sto su otpali?! Od svih ovih samo devojcica balerina deluje profi, ostalo sve jurodivi amater. Drzimo se mi sporta, ipak.

18. Kakav je to talenat potreban za ples? Nije mi jasno. Sad bacim pogled zadnjih dez minuta na ertees i vidim da pustise klinku koja skakuce po studiju umesto dvoje koje kidaju kako pevaju. Vaistinu transfer.

19. Ako ne znas kakav je talenat potreban za ples, samo mi ostaje se nadam da ne igras kao ovaj dingospo
    http://www.youtube.com/watch?v=w47ATknej2Q

20. - Ај хев но профешнал треинр!
    - Уел, деца спрајз оф д јир!

ахха
    а која је ова чка у жирију?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.