Transfer blama

1. Sir Oliver: Zene se ne udaraju ni cvijecem...
    Bob Rock: Nisam je ni hteo udariti cvetom, nego pesnicom po labrnji!

2. http://www.youtube.com/watch?v=lVrIbk0_Tcg&feature=youtu.be
    И реците ви да Милић није требао и да је шутне који пут док је лежала доле.

3. гледали смо, вејве. не знам да ли би овај сивоња умео нешто друго да ради осим што кења дачићу у већ довољно тешком тренутку. нажалост, превише је таквих да би сви стали овде...

4. DBSK, šta ti znaš molim te??? To što su oni ponudili u Briselu bi se u normalnoj državi smatralo izdajom što bi dalje značilo oduzimanjem državljanstva i proterivanjem sa teritorije države. Ko to ima pravo da preda bilo koji deo teritorije države separatističkim teroristima? Šta ti misliš, što Španci ne priznaju Kataloniju? Treba se po svim političarima koji priznaju bilo kakav vid tzv "republike Kosovo" popišati i pokenjati.

5. не кажем да је договор много добар, него што тај човек лепо није ушо у политику да среди ствар кад је већ толико паметан да прави глупости по јавним догађајима?

6. Де не сери, ти би смео да одбијеш ове западњаке? Би курац, завршио би као Ђинђић. А и Косово одавно није наше, то је чињеница и треба се помирити са тим.

7. И реците ви да Милић није требао и да је шутне који пут док је лежала доле.

Nije trebalo da je šutne, normalno. Nasilju (verbalnom ili fizičkom) pribegava samo neko ko ne može da argumentovano dobije raspravu. Ako sa budalom ne možeš drugačije da izađeš na kraj osim da je udariš, onda si i ti budala.

edit: Vučice, ti si prsla.

8. Ja sam samo realna.

9. И реците ви да Милић није требао и да је шутне који пут док је лежала доле.

Ne jednom već jedno 10 minuta da je šuta.

10. Ма нема ништа без батина, објасни им Скочко.

11. Vucice,izvini ali ti si teski moron.

12. Citiraću:

Batine mogu biti gotivna stvar, rođaci. Shvatiš da li si čovek ili si pička. Ali problem je što mnogo njih ukapira da je ono drugo.

13. Spavallica
    Vucice,izvini ali ti si teski moron.

Khm...

14. Ne znam ko stoji iza naloga Vučice, ali mi se čini da si u poslednje vreme pojačao intenzitet trolovanja, nekako previše da ti ljudi poveruju, ranije je to bilo na mnogo suptilnijem nivou, onako baš sa stilom. Mislim, čisto kažem, ukoliko planiraš da nastaviš sa daljim radom, šteta da propadne nalog. lololo

15. Одруко вас Вук.

16. Ja sam samo realna.

Realno je tući slabijeg od sebe? To se zove siledžijstvo, nekontrolisana agresija i nagomilan bes.

17. А није ни паметно прцати у мозак неког јачег од себе.

18. А није ни паметно прцати у мозак неког јачег од себе.

lololololo i ovo jeste +1

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.