Transfer blama

1. Реално, запалио бих га.

2. Where do you wanna see Fred go next?

U Aušvic.

3. Bosorka, koja god da si, obožavam tvoj komentar:D

bosorka88
    12 minutes ago
    @pekkyyy Aham, toliko debilno da u meni izaziva bes! Nabila bih ga na kolac i ne bih mu dala da umre! E! Sad sam se iznervirala!! :D

Peki, dobar je i tvoj komentar :D

4. Ооооо, па ево нам га Стефан Костић звани Ћирко. А бре, де си бре, Ћирко ко ли ми те дирко? Каш довеш неке емо цаве на хопа цупа? Е, ал да буду тесне, мојне ти бањавам с гаранцијом.

Него, ево последњи Ћирков бисер, нешто што би требало да буде виц, дакле постовано на теми вицеви.

StefanKostic

Pita Hitler malog jevreja: Jeli bre koliko ti imas godina? Mali: "8". Hitler:U logor te nosam.

5. Burzume, možeš tražiti "emo cave", "debele cave" ili bilo kakve "cave", ali i salje stoji činjenica da možeš samo da tražiš. Da si neko i nešto, ko liči na nekoga nešto ili bar ima neki svoj fazon, foru, ne bi morao da tražiš pičke preko interneta.
    Svaka ti čast. Stvarno. Nisam sarkastičan. Treba biti... Hmmm... Ne postoji reč kojim bi te opisao, a da se ne protumači kao vređanje. Jednostavno, više ne obraćam pažnju na takve kao što si ti... Žao mi i ovih slova i piksela na ekranu uzalud potrošenih na tebe.

I da dodam na temu:
    http://vukajlija.com/forum/teme/13176?strana=33#post_824902

katija
    Ja kad njega prijavim da spemuje i samoreklamira se i zasipa forum nekim debilnim komentarima, on nadje za shodno da meni odgovara da li je to dozvoljeno ili nije. Mozda je u medjuvremenu dok sam brisala nos, postalo dozvoljeno samoproglasiti se moderatorom.
    Znas sta vise Stefane, smaras me, dosadan si, muka mi je kad vidim da si aktivan, idi smisljaj odevnu kombinaciju za sutra, ocesljaj siske i pisi poeziju. Sad se opet se pozali da sam te vredjalaja, Burzum ili neko treci. Ako te linkujemo u transferu blama, vec danima, mozda da se zapitas zasto je tako i malo iskuliras. Dobijam nagon da ispraznim trbusnu duplju kad procitam sta sve pises.

Blam me od tebe i od takvih kao što si ti.

6. Žao mi i ovih sliva i piksela na ekranu uzalud potrošenih na tebe.

Hm, mi kad uberemo slive, mi gi turamo u burići, a ne na neki tamo ekrani.

7. Mene je blam od te vaše debilne svađe.

8. Ај се кла'имо да ће неко да линкује овај твој пост у ову тему.

Што би реко Реј Вилијам Џонсон: "Ам џајс сејин..."

9. blam me od preucavanja i niskih udaraca između članova na ovoj temi...

10. Stefane,

11. Neka linkuje.
    Ja znam da sam i dalje Awesome!

P.S. Linkujte i ovaj, puče mi ;)
    Što se mene tiče nek' kaizen stavi da sve što napišem automatski izađe na ovoj temi.

12. Ne znam, ja ne volim Kostića od jedne letnje noći kada mi je skakao po glaviću.

13. Nemojte prozivati ljude sa Vukajlije, to je glupo, jebiga. Samo zapocinjete svadju bezveze. Imate sasvim dovoljno materijala za transfer blama i van Vukajlije.

Možda ne bi bilo loše da se ovo ustanovi kao pravilo, a? Čisto da bi se izbegle ovakve gadne situacije.

14. Ljudi, ja se zaista izuzetno retko ovako izražavam, ali koji vam je svima ku*ac?

ala si ti neki primjeran...

15. Ovo postaje transfer blama, šta rade modovi?

http://vukajlija.com/forum/teme/16661

16. CrnaBo
    Stefane,

Kako je to kontradiktivno.
    Ja postojim kao unikatna jednina, jedinka ljudske populacije. "Takvi kao ja" ne postoje.
    Jedan i jedini.

17. Pitaj koga hoćeš, ovo mi je prvi put ikad da sam to napisao jer je situacija toliko debilna i besmislena.

taj rad...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.