Transfer blama

1. Чуо сам ово једном, и било ми је доста.

И превише.

2. Јесте да је дечко очигледно заостао, али брате какво зло.
    http://www.youtube.com/watch?v=kuo-9ioHo0U

3. Хаха, ово је код мене у Алексинцу, јеботе!

4. Muda mi pocrveneše....

5. Meni Jovica smešan, nije transfer :)

6. To nije transfer, to je do jaja fora. :)

7. Za doček Nove godine doživeh transferčinu gledajući ljude oko sebe.

8. Za doček Nove godine doživeh transferčinu gledajući ljude oko sebe.

Što? Je l' nisu mogli da se dočekaju na noge?
    Zemljak s kurčinom je za YT klip ne za transfer, šmekerski je odradio glupi kviz...

9. Što? Je l' nisu mogli da se dočekaju na noge?

Zamisli gomilu 15ogodišnjaka i 16ogodišnjaka kako se ''otkidaju''.

10. Pa, ko će ako ne oni? Mislim, drmnu pivo i po i na ispiranje.

11. Ne znam samo šta popiju kad ih zovu keve, al' tada su trezni.

12. Mislim, drmnu pivo i po i na ispiranje.

Ja sam se jednom oduzeo od piva i po. Pivo je jače nego što ljudi misle. Pivo je potcenjeno.

13. A, pa do je onda druga priča. Ja mislio da je reč o trve likovima koji se prepariraju ni ne dočekajući Novu godinu. :)

EDIT: Slavko, pa ja sam to i napisao zato što je istina. Za klince i jeste jako.

14. To nije transfer, to je do jaja fora. :)

Tog baju sam i citirao ovde :)
    A ona treba s tv-a priča je za sebe. Kandidovala se na opštinskim izborima, a deviza joj je nešto: "Glasajte za mene, ostali vas lažu." I tako to na tu foru, parafrazirao sam. Inače, svima dobro poznata Vikomica koja mlatara po gitari na plejbek i tjera jedan te isti šiz već dugi niz godina...

15. Ja sam se jednom oduzeo od piva i po. Pivo je jače nego što ljudi misle. Pivo je potcenjeno.

Možda piju na slamčicu? Ili ono sipanje piva u plitki tanjir pa polako liskaj :)

16. Komercijalni_Predah

Zamisli gomilu 15ogodišnjaka i 16ogodišnjaka kako se ''otkidaju''.

Mogu tačno da zamislim, pa umisle da je ceo svet njihov... Od toga mi se stvarno http://www.newenglandturbodieselpower.com/Forums/images/smilies/ThrowUp.gif i to mnogo više nego njima posle pića.

17. Jericho, svaki tvoj post je transfer blama. Čoveče ne ukopavaj se dalje! :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.