Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Хахаха, замислила сам те како певаш то :)
Омладина Јазаса ће се нацртати на улазу!
Ако долазим , има да се лепо средим , прво ћу машиницом да га обријем на кеца , па после на нулу фино да крешем длаке са јаја , врло нежно јер то јајчано ткиво осетљиво.И када завршим са машиницом узимам пену и насапуњам га и лаганим потезима бријачем скидам остатак.Онда сперем пену и онако глатког га намажем афтершејвом,Јес да мало пече ал зато мирише ко душа и глатак је ко бебина гуза.Ма леп ко лутка.
Тако да ,жене , да знате на чему сте......
Нивеин балзам, брате, чуда чини.
И ја бријем пају! аупичкуматерину!
шта знам, можда избије неки секс...
e, a smeju li banovani da dođu :)
Zavisi... Kako ko. :)
Neki banovani mogu da dodju, ali ne smeju. :))
И ја бријем пају! аупичкуматерину!
шта знам, можда избије неки секс...
Куку, ја то радим сваких 5-6 дана. Синоћ обавио поново, у петак ћу да му дам гланц и да га наппудеришем.
Зар ће стварно да буде толико тежак блуд ?
По том питању, моја кара је Робин Худ усред шервудске шуме.
Па види, Тришо. Код мене је сваки дан, ипак сам ја стари вук, него овај малолетни Аксен се понадао, али мислим да ће на крају да заврши само на рукоблуду.
По том питању, моја кара је Робин Худ усред шервудске шуме.
Знајући са каквим антипичкама на 5. спрату студираш(студирао сам и сам) контам зашто не бријеш. Нема потребе, једноставно... И ја сам почео тек кад сам побегао од те секте са ФФ.
Ahahahahahahahaha
Mogu misliti koji ce biti smor :) Volio bih da dodjem, razvalim se k'o stoka i smijem se smoru, dok me kulture gledaju i zgrazavaju se.
*kulture - vecina vukajlijasa uzivo
jao Laki...pa šta sad mi žene treba da uradimo, ako ćeš ti tako da se uparadiš? ;)
Mogu misliti koji ce biti smor :) Volio bih da dodjem, razvalim se k'o stoka i smijem se smoru, dok me kulture gledaju i zgrazavaju se.
*kulture - vecina vukajlijasa uzivo
Ма, оћеш ти доћи, да знам да ставим афтершејв на јаја? Реално, ти и Предражињо сте ми одувек мушки фаворити :)
e jel odredjen datum?
II Revija definicija će biti održana u subotu, 27. 11. 2010. sa početkom u 19h, u Klubu studenata tehnike (KST), Bulevar Kralja Aleksandra 73.
hvala teodora (ako sam te pohvalio da si dobra riba) nemoras da se primas odma xaxaxaxa
Ne trudi se Dankane :) I pored izrazite zelje da ti pomirisem jaja, necu moci biti tamo. Faks je u pitanju, da ga jebem...