Vicevi-stari (c/p sa interneta, stariji i sl.)

1. Pita ciganka cigu šta znači reč SITUACIJA.
    - Pa situacija ti je kad dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšinicu kako vodimo ljubav.
    Tek će ciganka:
    - Znači, situacija je kad dođeš kući sa posla i zatekneš mene i komšiju kako vodimo ljubav...
    - Ženo, nemoj da mešaš batine sa situacijom.

2. Kako se zove grupa agresivnih cigana?
    Huligani.

3. Poučen jučerašnjim pomilovanjem Žarka Lauševića,
    Darko Šarić je počeo pisanje knjige "Kilogram prodje,
    tona nikako"

4. Haha, danas ujutru nam je Kostić to pokazao, neko plagirao. :)
    Imaš neki crnjak pred polazak na put kući dok čekam moje da dođu po mene, Kucamaco? :)

5. Imali smo 15 definicija od jutros i 56 postera sa tom forom.
    Jedna defka bila čak i Fatalova. Zamisli, on da plagira, ej! :)

EDIT: A jesi morala!? :)))

6. Jedna defka bila čak i Fatalova. Zamisli, on da plagira, ej! :)

E to je bila ta. Ali mislim da ''drkanje'' ništa neće moći da nadmaši. :)

7. Ma ja lenčuga, dobih to mejlom još juče (bilo današnje pa ja prilagodih i promenih u jučerašnje pomilovanje), a tek danas sam stavio ovde.

Imaš neki crnjak pred polazak na put kući dok čekam moje da dođu po mene, Kucamaco? :)

Mogu da izvadim jedan iz naftalina (sigurno sam ga već kucao ovde):
    Na ratištu sede Mujo i Haso u rovu, eksplodira mina pored njih i Muji odese pola lica (bradu), a Hasu geler pogodi u ruku, i kaže Haso:"U pičku materinu pogodi me u ruku!", i okrećući se ka Muji...:"A šta si ti zin'o?"

8. Hahahahahaha! Dobar!

Ček, nestao je taj post, ja ću još jednom ovaj, genijalan je:
    -I hear someone said you're an owl.
    -Who?
    Hahahahahahaha! :D

9. Stvarno su vicevi govno, tj, tema je lejm, ali ajde, jedan vic
    Vozi se slon pustinjom, upade mu surla u crno more. Dal će palačinka moći da mu prođe kroz uši?
    Pa ide dramska pauza
    NEE, jer sladoled nema kosti.

10. Ја бих ти сад зунуо трајни.

11. Stvarno su vicevi govno, tj, tema je lejm, ali ajde, jedan vic

Ne, izvinjavam se svima, ozbiljno, ja sam problem. Vicevi su dobri, tj tema je za glupe viceve. Nisam shvatio lepo. Izvinjavam se ali ako treba trajni, jebiga, nema tu glumatanja.

12. Ја бих ти сад зунуо трајни.

13. Čekaj, pa ja mogu! lol

14. Hahahahahahaha! :D

Izgleda etar još deluje...

15. Срели се Бајага и Младеновић и каже Бајага "бам, бам, бам" а на то ће Младеновић "дум, дум, дум".

16. Stvarno su vicevi govno, tj, tema je lejm

Haters gonna hate.

Mislim da sam ovaj već pisala, možda i nisam, al' evo. Učiteljica pita đake da joj objasne šta znači reč ''očigledno'', pa krene od Jovice.
    -Jovice, možeš li da nam objasniš šta znači reč ''očigledno''?
    A Jovica će:
    -Pa, moji mama i tata su oboje fakultetski obrazovani, tata je profesor, a mama sudija, očigledno je da potičem iz školovane porodice.
    -Odlično, Jovice, a ti Marice, je l' bi mogla da objasniš?
    A Marica će:
    -Moj tata vozi porše, imamo dva stana u Beogradu i vikendicu na Zlatiboru, a i mama i tata imaju firmu u inostranstvu, očigledno je da smo bogati.
    -Odlično, Marice, a je l' ti Perice bar ''očigledno'' mogao da objasniš šta znači?
    Misli se Perica, pa na kraju kaže:
    -Moja baba u selu, ne zna da čita ili piše, ne zna ni engleski ni francuski, a otišla je sa ''Nju Jork Tajmsom'' u jednoj i ''Mondom'' u drugoj ruci. Dakle, očigledno je otišla da sere.

17. Ја бих ти сад зунуо трајни.

Nisam ovo videla, i ja bih svakome ko vređa ovu temu.
    Dože, pa i ja sam prirodno smešljiva osoba, ali taj vic me je patosirao! :D

18. Ладно стиЋко баново лика...кои виц од ситуације

19. Хахахаха, стварно га је бановао олололол

20. Pričaju dva ortaka i prvi kaže: Zašto te zovu konj?
    Ovaj drugi slegne ramenima i usnama uradi (frkne): Prrrr
    Prvi: A od kada te tako zovu?+
    Drugi: Ihihihihihi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.