Utisci sa revije definicija

1. Ja donosim prase od 25 kila.

2. Jok. Nisi bio na reviji u BG-u.
    To je ulaznica za Pojate, ili uz prase da doneseš dve kile neke žestine i cigarete, boksova 5!!

3. Ja sam bre bio prvi da te odbanuju,a ti me jebi sad.Ok,može i žestina i pljuge.Po stoti put ponavljam da me žena nije pustila,namćor bre!!!

4. Znam da te nije pustila.
    Papučo :)))
    Zato i jesi kažnjen prinošenjem darova :)
    http://www.spodni-pradlo-eshop.cz/obrazky/nahled/1292-papuce-protiskluzove.jpg

5. Aj' sad da se naguzim pa me jebite :)

6. samo ti zauzmi najudobniju poziciju i opusti se...
    :))

7. Nećemo bre Bojane.
    Malo ćemo da te zezamo i to je to :)))

8. a što ga ja zezam kad i ja nisam bio??

9. ahahhahaha Packo
    De znam. Valjda ti je dosadno:)))

10. moguće, moguće, a možda je to i moja Shauma....
    ko će znati....

11. Dotere, zaključaće nam i ovu temu, zato što ti jebeš.
    Promeni ruku i ćut.

12. Маринко, Маринко... :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.