Može i vaza dotere nije ni ona loša mada su meni epruvete više seksi
OPLODI ME!
Ima sve da ih skupim!
Ču da razmišljaš! NEMA BRE! ILI DA ILI NE! ODMAA'!
Pa to ti kazem sestro, ne moram da ispadnem ziljavi frajer da bi bilo jasno da se zezam, zar ne? Zar ne? Uuum ljudi? Oooo crap... -.-'
Vid kakav lezbo parti u najavi i još sa maloletnicom
Lišimo se tradicionalnosti. Kurve za sve.
Ču brate, obe maloletne. I ja preferiram monahe, pa nema u ponudi. Mada, nemam ništa ni protiv meleza.
e nisam citala temu al ja bi muskarce poslala u picku lepu materinu. kakav goli otok picke materine. ti nisu ni za kamenjar! postacu gej. tj lez. pa cu da lizem i bole me...
Bo ko kaže da nema monaha ovde
Pardon, kurve i dildoi, ako neko baš voli plastiku.
Ја лижем. Јесам ли ја лез?
Ljudi, pa i ja sam maloletan, jel' to pravi razliku, ili cu i ja da dobijem jednu kurvu?!?
Ne,ti si Hogar.
OOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTIŠLA SI SAAAAAAAAAARMU PROBALA NIIIIIIIIIIIISIIIIIIIIIIII
Čkama, ti si veća lezbača od mene.
dildo je oke :) @Ckama. Ako lizes lose. bolje bi ti bilo da si evnuh. sa zenske strane ti kazem veruj.
Болес не бира.
Ajde da se arčimo.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Može i vaza dotere nije ni ona loša
mada su meni epruvete više seksi
OPLODI ME!
Ima sve da ih skupim!
Ču da razmišljaš! NEMA BRE! ILI DA ILI NE! ODMAA'!
Pa to ti kazem sestro, ne moram da ispadnem ziljavi frajer da bi bilo jasno da se zezam, zar ne? Zar ne? Uuum ljudi? Oooo crap... -.-'
Vid kakav lezbo parti u najavi i još sa maloletnicom
Lišimo se tradicionalnosti.
Kurve za sve.
Ču brate, obe maloletne.
I ja preferiram monahe, pa nema u ponudi.
Mada, nemam ništa ni protiv meleza.
Kurve za sve.
e nisam citala temu al ja bi muskarce poslala u picku lepu materinu. kakav goli otok picke materine. ti nisu ni za kamenjar!
postacu gej. tj lez. pa cu da lizem i bole me...
Bo ko kaže da nema monaha ovde
Pardon, kurve i dildoi, ako neko baš voli plastiku.
Ја лижем. Јесам ли ја лез?
Ljudi, pa i ja sam maloletan, jel' to pravi razliku, ili cu i ja da dobijem jednu kurvu?!?
Ne,ti si Hogar.
OOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTIŠLA SI
SAAAAAAAAAARMU PROBALA NIIIIIIIIIIIISIIIIIIIIIIII
Čkama, ti si veća lezbača od mene.
dildo je oke :)
@Ckama. Ako lizes lose. bolje bi ti bilo da si evnuh. sa zenske strane ti kazem veruj.
Болес не бира.
Ajde da se arčimo.