Prijava

I ja sam odrastao na granici sa Bosnom, pa sam morao da učim bosanski, još kao mali. Šta'š, mora se.

A gdje si ti to odrastao ako nije tajna?

А неш га мајци... топ 5 поново добија старе власнике
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/302637/Vlada-nas-zaduzuje-za-jos-cetiri-milijarde-evra-u-2012
Још пецто еврића по глави. Без Косова.

Година змаја по кинеском календару. Каизене, судбина ти шаље недвосмислену поруку- ово је твоја година.

Anonimusi srusili sajtove granda i city-records-a

Ovaj što obeležava noćni... Moj heroj! :D

Dečko je glup. Ako se gradonačelnik nije setio da to uradi i nije ništa sitno popravio u gradu, što je za državni budžet minimalna i beznačajna potrošena suma novca, onda ni on nije trebao da se meša u to. Sad će da ga ordenuju, majku im lopovsku.

Dečko je glup.

Мислим да су му то већ рекли грацки властодршци.
''дис из сербиа, иди урлај на текми ко сва деца''

Ako su mu rekli. Mene bi gledali kao čudaka kad bih počela da postavljam nastrešnice na stanicama i postavljala ulične svetiljke tamo gde ih nema. Zar nije tako? Ej, iz svog džepa da dajem za ono što vlasti mogu da urade ako hoće, a očigledno da neće jer nikada nisu poštovali narod! Nisam luda. Samo dižu cene i izmišljaju poreze. Nisu zaslužili jer nikome nisu pomogli.

Не бих да звучим као неки б92 форумаш, али можда би и било неког курца од ове рупе од државе када би сви били такви, у смислу, залагали се сами и преузимали иницијативу ако желимо нешто да се промени, а не чекали изборе да заоружимо Бориса уместо Бориса.

Не бих да звучим као неки б92 форумаш

Nije bitno kako ćeš da zvučiš već šta misliš, bole mene kako će to da izgleda vukajlijašima, samo iznesi svoj stav pa bilo kako da izgleda, iskren je. Malo mi je idiotski takav način poređenja.

можда би и било неког курца од ове рупе од државе када би сви били такви, у смислу, залагали се сами и преузимали иницијативу ако желимо нешто да се промени, а не чекати изборе да заоружимо Бориса уместо Бориса.

Pa to, to bi trebali prvo oni koji su na vlasti da srede te sitnice u gradu da bi grad funkcionisao i da daju lep primer mladima, da čuvaju i neguju svoje što imaju. Jebala ih predizborna kampanja jer jedino tada izdvajaju pozamašne sume samo da bi podmitili narod da bi dobili koji glas više. Neću glasati ni zakoga dok se nešto ne učini van izbora.

Ccc, pa zbog mogućnosti ovakvih razmišljanja linkovala sam onu drugu vest.

Znači ovako Vučice, ti kažeš da ovi sa vlasti neće ništa da rade i smatraš da nikad neće ni počinjati da rade bilo šta osim u predizbornoj kampanji, al opet kažeš da pojedinac kao pojedinac ne treba ništa sam da preduzima dok ovi sa vlasti ne preduzmu nešto. Gde je tu logika?

Da. Vidiš šta su uradili i koliko za svaku predizbornu kampanju, a šta rade kada dođu na vlasti. To što rade u predizbornoj kampanji je neka vrsta mita za građane, jer je svima zinulo dupe za fotelju a onda kada se domognu vlasti trpaju pare u džep i bole ih ćoše za nekog tamo putnika koji čeka na stanici i stopira autobus. Ako oni neće ništa da rade, što se onda taj majmuniše i radi to? Oni će ga samo potapšati po ramenu i daće mu orden a onda će i dalje da podižu cene i izmišljati poreze za već siromašan narod koji već dovoljno čini za državu puneći joj kasu plaćanjem poreza i radeći teške poslove. Niko iz države im neće reći hvala već će im tražiti još za svoju nezasitu guzicu. Poštovanja za dobra dela nemaju, pomenuće još nekoliko puta i brzo će zaboraviti.

А критеријум је:

kod delfina su savezi mužjaka izuzetno čvrsti i oni provode dosta vremena zajedno pre nego što se razdvoje i pronađu ženku.