Prijava

Haha, Bogdan se baš razigrao, Gudura ga stavio u pdže. Jedini koš što je dao to bilo preko 2 ruke, i to dok je Gudura bio na klupi.

Radonja i dalje ume s izmenama.

Kako 5 na tri genije, 7 na tri bi bilo.

Pa po kojim pravilima može da igra 7 igrača???

Nisam rekao da je po pravilima, nego da bi po tvom tako bilo.

U sledećem poluvremenu Kalina i Pero prelaze kod nas i igramo 5 na 3 kao protiv Paće.

PO KOJIM PRAVILIMA BI OVO MOGLO???

Pero bi u drugom trebao da nastavi na isti koš.

Eto vam ga Brančilo nabijem na kurac i vas i njega. Botina glupa, jedino je muda imao, sad je i bez njih ostao.

ona strelica za sudijskim stolom pokazuje pravac napada da se Stimac i Kosovar ne izgube?

Stižemo ih polako.

Dobijamo ovo, sigurica.

Bili smo bolji, sudija nas sjebo jbg.

U prelomnim momentima meča su napravili neke velike greške u njihovu korist.

I dalje ovi iz bivše vlasti lobiraju da gubimo u EL. Inače bismo gazili.

Мислим да су и навијачи и екипа прилично свесни лимитираности овог тима у овом тренутку. Какво отаљавање другог полувремена, као да смо губили више од 25 разлике, а не 15-ак.

Нема везе, ако ништа не урадимо у Евролиги ове сезоне. Биће боље следеће сезоне. Лололо
Сад се враћа Маркус, одлази Симон, можда и Мекел. Таман ћемо да уиграмо тим па да на пролеће нападнемо и Ципирипи Куп! Да узмемо четири трофеја ове сезоне. Лололо

Ne vidim realno u čemu je problem. Jeste činjenica da ne igramo dobro i da tim deluje kao da je sklepan za 15 minuta, ali valjda smo svi bili svesni pre početka Evrolige da ćemo se mi klati za četvrto mesto sa Strazburom i Bajernom, a da nas pri tom kod kuće eventualno baš usere za pobedu protiv neka od tri favorita u grupi

Чињеница је да смо сви много полетели после прошле сезоне и да смо очекивали четвртфинале Евролиге најмање. заборављамо да још увек растемо као клуб у европским оквирима, тј. да још увек покушавамо да будемо озбиљан клуб за садашње евролигашке стандарде.

Увек кажем: Боби па сви остали. Боби је чинио пола екипе. Са било којим другим центром, не бисмо ушли у Топ 16 прошле сезоне. Свака част Калини, Ђенки, Маркусу, али Боби је био пола екипе. Боље је да смо ангажовали Алекса Марића, у каквој год да је форми, макар је покретљивији одо Софоа. Јбг, као да су многи очекивали да ће Софо кад год добије лопту, да размакне комплетну противничку петорку и постиже 20 поена по мечу и још 15 скокова уз то.

Нек ми освојимо опет триплу круну, јер се трофеји броје, а и да обезбедимо прво место у АБА Лиги, да не мислимо шта ће бити око Евролиге следеће сезоне, а неулазак у Топ 16 није катастрофа.