Prijava

A u navijanju sam pogotovo upućeniji.

овом реченицом сам себи сереш на главу, кад не будеш 98. знаћеш о чему причам

Majmune, za 76 dana ću moći da glasam, da položim vozački, da nabavim pušku....
Dakle biću isti kao ti u okviru zakona države Srbije, jer sam čak dobio i državljanstvo i odma vadim srpsku ličnu tako da smo jednaki poyy.

za 76 dana ću moći da glasam

докурца.

da nabavim pušku....

Marko zabrini se zbog ovog dela. Ako nastaviš da podjebavaš Rasnog mogao bi da te upuca jer će možda nabaviti pušku lololo

Život je jedan a Rakovica je 76

расни пошао на гласачко место
http://i.imgur.com/66CY0D7.jpg

Super što pratiš parove.

Gal Mekel na debiju za Maccabi postigao 16 poena, upisao 10 asistencija i 7 skokova u pobedi njegovog tima nad Nes Zionu od 86:63.

Данас не осећам никакву еуфорију, као да играмо против Константина, лаганезе скроз...

да, срање је

S kim igra druga postava Zvezde?

Gal Mekel na debiju za Maccabi postigao 16 poena, upisao 10 asistencija i 7 skokova u pobedi njegovog tima nad Nes Zionu od 86:63.

Ништа чудно, имао је и код нас овакве мечеве, али скоро све против слабијих противника из Јадранске.

Шта мислите, да ли је Тејић стварно повређен? Или је Радоња решио да одустане од њега?

Trpamo večeras.
Kinzi ima da proradi.

Mislim da je stvarno povređen.
Ne ide da tako lako odustanu od njega, mlad je, talentovan, nije zahtevan ni finansijski ni s minutažom, tu je da greje klupu k'o rebić ako treba, samo je mlohav k'o kurac u šezdesetogodišnjaka, al' to može da nadoknadi u nekoliko meseci bez problema, još se on i razvija jbg da bi sad silio u teretani k'o konj, da nabija snagu.

Jedino ako bi hteli da oslobode mesto za neku četvorku, da budu konkurentniji i da oteraju simona na klupu... A erceg je još uvek slobodan igrač, danas je odbio makabi. Eh...

Gledao sam ovih dana SOS kanal. Zaista zanimljiva televizija, promoter sporta i zdravih zivotnih vrednosti. Video sam da imaju lepe akcije poput # Zastitimo nasu decu ili # Liga buducih sampiona. Prva su televizija koja je svojevremeno izbacila cigarete iz TV programa.
Zbog jedne emisije ove televizije, panteri pozivaju na bojkot iste. Radi se o emisiji ciji voditelj verovatno ima odredjeni animozitet prema privatnom klubu Nebojse Covica, pa je svojevremeno nazivao stvari pravim imenom. To se panterima nikako nije dopalo pa gotovo da pozivaju na gasenje ove televizije. Zbog jednog novinara i jedne emisije, oni bi da ugase jednu lepu i zdravu televiziju. Sve i da su u pravu iako nisu, jer covek nista nije lagao.
Panteri dele slicna interesovanja i poglede na zivot sa ljudima poput AV, Zeljko Mitrovic, Dragan Vucicevic i slicno. Ovoj navijackoj frakciji SNS bi bilo logicnije da se pokrene akcija # Zastitimo nasu Cecu.

Sto se tice utakmice sta bude bice. Grobari barem imaju klub (doduse privremeno okupiran).

Ovoj navijackoj frakciji SNS bi bilo logicnije da se pokrene akcija # Zastitimo nasu Cecu.

https://www.youtube.com/watch?v=Nj9MfJODN-A

https://www.youtube.com/watch?v=xT-mZdq9AXI

NISMO ISTI!!!!111

Nisam pročitao ovaj predugački post gosn pedera, ali znam da mu se tresu gaće pred večerašnji derbi i da se boji damćemo ih natrpati jedno 30 razlike.
Pederu večeras ćeš da peniš.

Brt @vucicupederu, nemoj neobavešten biti. Završen je UPPR, nismo više u Železniku, iako smo veoma tužni zbog toga, al jebiga - Gazdina se mora poštovati. Pogledaj u APR-u, zvanična adresa kluba je Mali Kalemegdan 2.

Večeras neka pobedi bolji, nadam se da će to biti moja Zvezda, a Partizanu sve najbolje u daljoj borbi za opstanak... Ipak #nismoisti kako vi volite da kažete
http://i.imgur.com/8jibXML.png?1