U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
igrao sam lajv na Zvezdu 12.5 hendikep 1.85 kvota
valjda neće preko 12 otići jbt
njih sere trojka, ona 2 centra dali 4 trojke jbt
Navijam za Partizan inače
i sta kazes makaronac, simon nam prelomio ovu protiv unikahe
У последњих 6 напада дали нам 4 тројке и 2+1, јбг.
хаха симон ћопава косоварчина
Hahahahah jebo sliku svoju
Malo jedan gudura jbg
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1533#post_3473492
AOOOOOOOOOO KAKVA JE OVO PROVALA BILA
E ozb, isključio sam vas početkom četvrte četvrtine. Užasni ste bili, umalo nisam povratio. Ko onog Lazića gura jebao ga on. Lik je najgori u zadnje 3-4 utakmice, a ima minutažu i kredita kao da je Durent jebeni wtf
A jbg videlo se da stvarno nemaju kerozina vise
Luka igra protiv darusafake
Najzad i Luka, dugo je pauzirao, valjda je sanirao povredu.
Rebić očaj. Ni p od pleja.
Pa nije da nisam rekao vec 78923,7x puta ali ne gine mu mzt
Simon burazer jedini imao muda da cuva Dilejnija, ostali nisu hteli jer su znali da sledi guzenje.
Uzasan trenutak da Cirbes izadje iz forme,sad treba da strepim da li ce Semih Erden da nam pisa po faci ili ne.
A jbg da moze da bude u formi celu sezonu igrao bi u oklahomi
Mada mislim da on nije ispao iz forme nego da se samo prokurcio previse. Bio je radilica klasicna i cepao je ono sto zna i cutao, sad jede govna gestikulira, prigovara, sutira lopte i fura znas ti ko sam ja facu. To je radio i u svabiji zato su ga i sutnuli
A realno, niko mu i ne spušta loptu dole, pa ga razumijem ako je isfrustriran. Strašno sebični bekovi, Miler posebno. Neće da mu je spuste, no je driblaju pa ako ne može da šutne, neka istekne napad u mojim rukama jbg. Strašno sebični, evo i sad se iznervirah.
Radonja treba da našamara Jovića kad krene da basketari. Plaćamo trofeje ne lepotu au kurac!!1
Kako zvuci:
Jovic, Dilejni, Guduric, Kinsi, Dangubic, Branko, Sved
Mitrovic, Bjelica, Stimac, Tejic, Bilan
?
Dobro ajde bez Sveda xdd
I bez Branka, ok?