Prijava

Antic i Simonovic - kraljevi nebitnih poena i utakmica.

http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1777#post_3656721

Један од два и није тако лоша прогноза.

И јесте да многи не желе да се сећају тог периода и јесте да гробари нису тако пасионирано пратили Звезду као сад, али Цветковић је био таленат. И имао 17-18 година тад. Није да је први пропали потенцијал.

Лако је бити генерал после битке, ееее...

Ne kazem da nije al realno sada smesno deluje post

А добро, јесте мало џД

Касно је прешао у Партизан, иначе би се клао сад с Јовићем за место у репрезентацији.

Ma dobro smo mi i prošli. Realno smo svi očekivali poraz, a pri tom Dangubić majstor igra 17 minuta i vola ne može da ubode, a mi otišli u Istanbul sa 10 igrača.

Zato sam i ja kao Stevan unapred izrekao ovo gore, pa me ti citiraj za 5 godina ako pogrešim xd
Nećemo se tući štapovima, ali moram javno ovde priznati da ne gotivim Guduru nešto preterano, vrijeme će pokazati da li ja u pravu

И јесте да многи не желе да се сећају тог периода и јесте да гробари нису тако пасионирано пратили Звезду као сад,

Grobari nisu Zvezdu, cigani košarku.

Grobari nisu Zvezdu, cigani košarku.

Ovo je jedna od jačih urbanih legendi u koju samo avangarda može da poveruje.

Naucno dokazano navijaci Partizana i Crvene Zvezde nemaju apsolutno nista zajednicko, to su dva zasebna etnosa brusena kroz eone zivota na razlicitim podnebljima, dijametralno suprotne kulture gradjene na pepelima velikih i mocnih civilizacija, surovom igrom sudbine pronasla su svoje mesto kontakta na brdovitom Balkanu. Jos jedan dokaz kako zivot pise drame.

Žižić 19, Simanić 18... Nije neka razlika...

Dule legenda je napravio grobare većim ciganima od nas cigana.

Ovo je jedna od jačih urbanih legendi u koju samo avangarda može da poveruje.

Složićemo se da je poseta na ovom forumu pre oko 5 godina bila barem duplo veća nego sada, što govori da je i broj zainteresovanih cigana za ovu temu bio isto tako duplo veći.

Ako uporedimo taj verovatno ispravan podatak sa činjenicom da je ova tema u periodu od 2 godine (2011-2013) imala 53 stranice teksta, dok je u istom periodu od 2 godine (2014-2016) imala otprilike 1080 stranica (iliti otprilike 21 put više), zaključićemo da vam poštovani autore Gonzo preostaje samo da nežnim peškirom satkanim od neoborive istine obrišete spermu sa uglova usana.

Au sunce ti, jebem ne vadim. Bez lupetanja, samo suva činjenica.

Bonbaš, čini mi se da u poslednjih cca 6 meseci imaš više postova na ovoj nego na KKP temi. Da li to znači da si prešao da navijaš za Zvezdu?

u pravu je bombas za ovo gore, hteli da priznamo to ili ne, ali isto tako tema KKPartizan ozivi samo kad dodju par cigana da vas peckaju a pola vas je pobeglo sa foruma, dzoni, tucan kamen, gazimudo pakao juga itd, vasu temu mozete sl zakljucati dok ne pobedi koalicija SPS DS, tako ispada

КК Партизан тема отворена после ове, дакле, долазимо до закључка да су гробари почели да прате кошарку после цигана. Видели од нас.

uu dobar shook ali ne bih voleo da zatrpavamo post zelim vidjet odgovor

Scouser, pa normalno je kad pada poseta padaju i teme. Samo u ciganskom univerzumu vladaju obrnuti zakoni fizike jbt. Jebem li jebem i ne svršavam, stoji ko cevasti 32.

Ok moguce, samo zanimljivo je da posada opada samo sa druge strane topciderskog brda vukalije, da je proporcionalno pa bih ti i poverovao, ovako nema logike

Pa i ja kažem nema logike, samo sam dao primer na gonzovu tvrdnju, ja razumem da posete variraju u skladu sa uspesima tima i okolnostima, ali ne kao u ovom slučaju. Košarka vas nije interesovala do pre 3 godine, tačka.