КК Црвена звезда

1. Koliku želju grobari imaju da jebu babu nije normalno.

2. hahaha kakva lejm prozivka, zamisli čuveni opozicionari, borci za kosovo i četnici koji podržavaju potpisnika briselskog sporazuma prozivaju borce protiv te pošasti i izdaje što eto na jednoj utakmici nije bilo organizovanog prozivanja istog... odakle vam obraza nije mi jasno.

Jebeni čuvari Vesnine časti.

3. Jel Vesna ono ?

Edit

Pitam cisto informativno da bih skapirao skecx, ne znam kako zena izgleda

4. баш се одлично боре

5. Scouseru
    http://informer.rs/data/images/2017-01-23/127634_zvezda-partizan-game-4-125_f.jpg?1485130347

Debeli: Ustani za ono sto verujes da je ispravno, makar stajao i sam. Varnicu smo zapalili, nadamo se da ce vremenom da nam se pridruze i sledece kategorije: sline, uvlakaci, nesposobni kreteni, delije, muslimani, albanci iz preseva i slicni podrzavaoci doticnog.

6. Bomb nek sada ratne igre prestanu

7. Solidna sobarica ova iznad.

8. kolko li je puta plakala vesna covic do sada zbog ovoga kuci

sto posto ona ne bi ni dolazila na derbije nego mora zbog covica on je uhvati za podlakticu pritegne kaze moras

9. ona stvarno deluje kao panja od coveka dobrica

10. I meni deluje ok, malo me sramota inace, grobari su udarali na careve, vojske, izdajnike, ali na tudje zene nikad

11. Jbt, nisam znao da je Žarko Čupakabra i dalje živ, a ne da je sportski direktor lige. Gde ja živim. Odjavljujem se sa sportkih tema.

12. Морам приметити да мали Фићко много више личи на матер него на ћалета

А матер личи на бориса бизетића

13. Uzmimo da je Čović sve ono što mu se stavlja na teret, mada "svako je nevin dok se ne dokaže suprotno". Dakle, ako je Čović krajem 90ih ukrao pare sa Kosova od srpske dece i ulagao ih u neke legalne tokove poput FMP-a, zašto mu se to odmah nije stavilo na teret od strane Grobara, već se čekalo 10+ godina dok nije ušao u Zvezdu? Da li je, ipak, njegov greh prema Grobarima to što je, činjenica, ojačao Zvezdu pa se pod floskulom "Ukr'o pare, lopov" kriju? Jer, ako se dobro sećam, iz tog FMPa su i izašli neki igrači Partizana, ali tad ipak nije bio lopov, mafijaš? Selektivno koristite neargumentovane napade u zavisnosti kome kako odgovara. Što se tiče pretpostavke da je ubio ili učestvovao u ubistvu premijera, po čemu je život istog tog premijera važniji od života čoveka kog je kolima ubio Željko Obradović? Ne sećam se da ste tad glumili državnu bezbednost i pozivali na lišavanja slobode onoga ko je zaista ubio čoveka, ali zato sad, kad je Čović na strani koja vama ne odgovara, hapsite bez dokaza. Ja shvatam da su vama u glavu usadjene odredjene ideje i paranočni strahovi u koje slepo verujete bez trunke samosvesti, ali dok se ne dokaže suprotno taj isti Nebojša Čović je, u pravnom smislu, nevin.

14. Ko je uopste pricao o Nebojsi Covicu, sta se gubis

15. јеботе па и оне наказе паткичарске се боре озбиљније против вучића него ваша силна армија и казнена експедиција и све то како се називате

16. Dajte sliku onog barjaka gde je covic kao onaj mafijas sa kajlom hahahah koja li je glavica ono smislila

17. Haahahaha Vesna se po njima popisala onim intervjuom, a toliko su jadni da prozivaju neciju kevu/zenu.
    A i naoadali Radonju hahahaha pa kako Radonju mozes da prozivas jebeno, nije on debela svinja kao Vujosevic ili ovaj Vujosevic 2 sto je trenutno na klupi.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.