Prijava

danas na zeleznickoj vidoh jednog lika sa ovim autom (mislim da je ovaj model samo crn):
http://www.gtspirit.com/wp-content/uploads/2013/06/Maserati-Ghibli1.jpg
a nedaleko od njega jednog sa ovim:
http://static.hdw.eweb4.com/media/wp_400/1/1/7997.jpg
ili tako nesto, jedan sa 4 drugi sa 2 vrata.

mislim nije neko cudo maserati, nego me zbunise, vidoh jedan, posle vidim drugi pa se mislim, kad pre ovaj preparkirao, i zar nije bese imao 4 vrata :)

lep auto, bas lep.

a sta imate protiv zenske voznje? meni ne smeta, dokle god se ne izivljava automobilom, vozi polagano i boli me dupe kako vozis :)

najgore mi kad udjem u kola sa nekim napaljenim na volan, sto misli da je sumaher ili jebem li ga sad ko, hamilton. teraj to u picku materinu, ti gore voze od zene pocetnika sa naocarama.

imam lose iskustvo sa budalom za volanom, tad sam ladno mogo da poginem sa 18 ni kriv ni duzan.

u principu: dobro vozi onaj ko se ne zuri. i naravno ima tehniku voznje, da ne cima, ume da parkira i da proceni situaciju unapred.
onaj ko misli da dobro vozi tako sto siluje auto ili vozi nenormalno brzo na mestu gde se ne vozi brzo nije dobar vozac nego budala.

recimo okaci neko klip neke devojke kako ganja neki bmw po francuskoj. to je klasican primer budale.

Jebi ga, možda kod vas žene normalno voze (reče Elektrolaver). Da citiram samog sebe:

Malo preuveličan hejt al' ima istine lolo

21:10, noćna vožnja, žena ulazi u njihovo (tačnije muževo) skromno porodično auto.
21:15 Auto paralelno parkirano. Volan okrenut svo vrijeme u jednu stranu (naravno, ne zna koju). Pritiska gas i kočnicu, naizmjenično.
21:20 Nekako se iskopala sa parkinga da ne ošteti kola od komšija. Staje na sred ulice da stavi pojas.
21:25 Farovi su joj "slabi", vrti koturčić nivelacije.
21:30 Primjećuje auto ispred sebe, ali ne zna da li taj vozač nju primjećuje. Blicala bi da zna kako, ovako svira u znak upozorenja.
21:35 Već je duboko zašla u grad, ubrzava na 50 i ubaca u šestu.
21:45 Muke muči sa usim parkingom.
21:50 Otvara vrata iz sve snage tako da udari u auto do njihovog (muževog).
21:51 Pokušava da odstrani farbu sa vrata, da je ne ubije muž. Prvo lizanjem prsta, a zatim acetonom.
21:55 Mora malo da odmori, jer je vozila u grču. Baš kao i svi profesionalni vozači.

Koji kriminal, što reče Klarkson u jednoj epizodi, ovaj auto voze plaćene ubice. Ja sam prošle godine video astona, mislim da je bio db9 nisam siguran. Sećam se da je bio ružne tirkizne boje lolo

Elem, kelte jel si razmišljao o pežou 307? Po meni solidan auto, nije preskup za održavanje, još ako uspeš da naletiš na neki primerak bez plivajućeg zamajca i fap filtera. Burazer ima dizela 1.6 hdi 90 konja, jako štedljiv na otvorenom, troši ispod 4 litra. Kum je skoro kupio benzinca, isto 1.6, čini mi se da je još udobniji od dizela. Doduše manje je prešao. Imaš dosta prostora napred, pozadi verovatno nećeš nikoga voziti, mada ima mesta za dve osobe. Jedino što ćeš morati češće da menjaš sijalice, to im je izgleda mana.

ovaj maserati granturizmo ili koji li je vec trenutno jedan od 5 najlepsih automobila

neka zverska lepota, bas za smekere kao sto smo ja i celt

Ne znam jel' Pežo u posljednjih 20 godina proizveo nepouzdanije auto. Jebi ga, lijep je, ali ima gadne probleme sa elektronikom. Ima Sagem elektroniku koja je blago reći krš, dok je 308-ica po tom pitanju mnogo bolja (mislim da ima Boš). Jebi ga, postoji mogućnost da neće praviti probleme, ali nije toliko veliki procenat.

vozi nenormalno brzo na mestu gde se ne vozi brzo nije dobar vozac nego budala.

Auto se testira uzbrdo, a vozač nizbrdo.

Da, danas mi zapalo u oči

BOSCH filter goriva - made in Israel :D

plivajućeg zamajca i fap filtera.

sta li je to koj kurac? :)

moze taj pezo ili reno megan za 7-8000 mogu cak i neki 2011, sa ukljucenim servisom jos koju godinu. plus imam vec pezoa u srbiji (106) i ok me vozio. plus djokovic reklamira :P

recimo da sam ove shortlistovao vremenom, pa cu uzeti neki kad naidje sa dobrim paketom za servis a ne mnogo skup (kopiram sto sam poslao caletu kad me pita sta ocu):

tojote prius 2008, tojote auris 2008, audi a3 2008, ford fokus 2010, opel astre 2010, vw golf 2008 i honde civic 2008... eventualno ona skoda roomster (ruzno) ili reno megan 2010

tojota prius sam citao komentare, neverovatno pouzdano auto jebogabog, a opadne mu cena opasno posto ljudi nepoverljivi prema hibridima. a u svajcarskoj do sad po statistici ni jedna jedina baterija nije riknula a voze se vec 15ak god. a i da rikne, popravka nije toliko strasna, posto je zamena, otkaci staru zakaci novu, a reko da ovde skupe ruke a ne materijal.
plus si siguran da nije ostecen zbog ganjanja, elektromotoru ne smeta to, a benzinac se optimalno koristi.

EDIT: ovo je maksimalna starost sto gledam.

EDIT: neki su odabrani srcem na onoj listi, neki mozgom :)

skodu mogu dizbacim sa liste, mada vido sam jednu sa skroz staklenim krovom, lepo izgleda unutra, prostrano.
sad sto je kombi, jebi ga :)

Ma kupi saab 93 i nek ide život lolo
Sa japancima ne možeš da pogrešiš, naročito sa hondom. Za astru ne znam kako se pokazala, možda ima problema sa elektronikom.
Što se tiče priusa

http://www.youtube.com/watch?v=JchjdPuZQNM

Jebi ga, 308-ica (2007-) bi trebalo da je kvalitetnije auto.
A trebalo bi da izdrže i Pežo i Reno, ipak je to skoro novo auto. Posebno ako su prešli neku smiješnu kilometražu. Koliko bi prelazio godišnje?
Jebi ga, npr. Megan je u samom startu jeftiniji od većine Njemaca, reklo bi se i da je lošije urađen, ali za te pare je odlična kupovina i mlađe auto. Naravno, kad kupiš dobrog (a još nema tog godišta loših, osim službenih i udaranih).

Pošto pročitah da ti se sviđa Maserati nijesam vjerovao da ćeš predložiti Prius.

Pošto pročitah da ti se sviđa Maserati nijesam vjerovao da ćeš predložiti Prius.

te automobile kupujes kad te spici kriza srednjih godina :)

pazi, volim ja lepo auto, al u principu, trenutno mi prakticnost bitnija od lepote. da mi lepota bitna, precrtao bi sve sa one liste osim audija.
ono, mozda i bude tako :)

podigo sam malo goiste auta, posto za ova godista mozes i dalje da izboksujes garanciju od prodavca, da imas godinu dana za nepredvidjene servise, ali ne on da ti da, nego nezavisno osiguranje, gde ti stvarno plate popravke, cisto da ne dobijes nesto suplje.

meni dobro to, posto se ne razumem bas u plivajuce zamajce.

stvarno, koji je kurac to? to nesto novo?

Jebi ga, nađi kompromis.

te automobile kupujes kad te spici kriza srednjih godina

Da. Kad preguraš pedesetu.

stvarno, koji je kurac to? to nesto novo?

Da, novi način uzimanja para. Na standardni zamajac su natakli neku gumu valjda, koja treba da smanji vibracije i produži vek menjača i motora. GTD će bolje objasniti, ali suština je sviranje kurcu. Isto ko taj fap filter, egr ventil. Navodno štiti okolinu, a u stvari samo još jedna više stvar koja može da otkaže.

Plivajući najčešće odlazi kad davaš gas sa niskih obrtaja i voziš na niskim. Traje do 200 hiljada, ali kod nekih kola je skuplji, jebi ga.

Na standardni zamajac su natakli neku gumu valjda, koja treba da smanji vibracije i produži vek menjača i motora.

И то зато да би могли да увале мењач слабијег квалитета (читај јефтиније њима, скупље теби). Пливајући смањује вибрације које мотор преноси на мењач, па кобајаги мењач траје дуже, а замајац што страда никоме ништа. А скуп јбг.