Prijava

Po rečima deda-strica, taj golf je prešao pravih 200 000 km i u ok je stanju, inače je do skora vozio vw vento 1.9 od 60 ks tako da mu neudobnost i traktorski zvuk ne smetaju lol.

Golfu neudobnost, i tvrdoću može da se oprosti samo ako ima 1.9 TDi od 136 konja jbg.

e onda ko ga jebe lolo nek se pati

Ja nikako da pitam, šta je koji kurac deda stric?

Ja nikako da pitam, šta je koji kurac deda stric?

Rođeni brat moga dede po ocu, a deda ujak je rođeni brat moga dede po majci.

aaaa.
vamo su to sve dede.

Ma automatik pravi svaki problem ako nije održavan. A održavanje mu nije jeftino, bar ne Audiju.

Sto se novijih modela(2005-6 pa ovamo) automatskog menjaca tice mnogo su bolji od manuelnog sto se tice lakoce voznje, potrosnje, i samog utiska u voznji.

A šta znam, lakoća vožnje jes, ne koristiš lijevu nogu. Potrošnja nije sigurno manja automatika, posebno ne u gradu. Ja sam ih vozio, ali nije to to, dok ne promijeni ljudska ruka brzinu. To moje mišljenje, neko voli da ništa ne radi, Amerikanci na primjer.

mickey993
Osim što je jako trom i spor, kakav je Golf 4 sa SDI motorom od 68 ks? Nije problem tromost, za starijeg čoveka je auto tako da lik ne juri, a i vozio je pre obične dizele.

Dizel atmosferac, jedino ako voziš van puta ili taksiraš. Pouzdan je on, nema šta da se pokvari, trajan, (bolji od Forda lolo), ali ne ide sa mjesta. Bar nek uzme onaj od 90 konja TDI ili trojku za te pare '98 godište 110KS TDI sa klimom k'o čaša. Atmosferski slabašni dizel znači da moraš planirati preticanja, eno ja onim 1.6D Golfom uđem u krivinu. Da ga vozim po asfaltu prod'o bih ga odma. Ne kažem ja, na neke puteve se mogu troje kola razminut' (ja provjerav'o lolo), ali star čovjek koji ne gazi i slabo auto. A čovjek od 70 godina nema ni refleks k'o neko mlađi, da ubije nekog. Ili T4 dok sam imao. Voziš čovjeku pored vrata dok se motor dere i nadaš se da će zbog buke usporiti i puštiti te da pretekneš.

Rođeni brat moga dede po ocu, a deda ujak je rođeni brat moga dede po majci.

A ima li đed tetak?

A ima li đed tetak?

Нема, они умру први.

Ali zamisli, ja te svojim 27 godina starim traktorčićem (sa turbinom doduše) lagano pretičem i ostavljam u dimu i čemeru, a ti si nemoćan da bilo šta uradiš - ti si kao paralisan. A što je najgore i ti voziš isti takav traktorčić, samo mlađi. Ajde da voziš limuzinu sa motorom iz traktorčića, k'o Mečke 200D/220D, pa možeš da se praviš da kao čačkaš nešta na telefon. Ali ne, ti se krstiš, gasiš klimu, daješ gas i gledaš kako temperatura motora raste.

A ima li đed tetak?

Hahaha, ima deda-teča, on je likčina teška, sa 82 godine je mlađi u duši nego većina mojih drugova. E kad smo kod njega, što on ima čudan neki Audi 200, ne znam za čije je to tržište bilo.

Нема, они умру први.

Jebi ga, oni jedino moraju biti oženjeni lolo

jesi li ikada imao nov auto, GTD?

paninaro
jesi li ikada imao nov auto, GTD?

Pa za te pare što smo Golfa u Berkoviće uzeli mogli smo samo Juga, Lade i ostalo. Ovako sam imao Vektru oko 3 godine staru. A imali smo Floridu Poli u porodici dok se nije razložila na sastavne djelove lolo
I Astru su kupili moji, nijesam ja lično. Rašta pitaš?

onako, bez razloga

A razmišlj'o sam možda bi se isplatilo, jer prelazim dosta. Al' pušti govna, neđe ugradim u Golfa klimu. Sad ću zimske dvije za GTD-a a četiri za Syncro-a. A na ljeto ću za GTD-a morati četiri ljetnje, kontam da će me oko 300 eura izać', al' ne žalim dati za dobru gumu kad imam para.

klimu u golfa dvojku? isplati li se to?

A ovako je oko 250-300 eura u slobodnoj prodaji. A ja bih mogao naći za 300-400 eura komplet dvojku stranca sa klimom, ali ne znam 'oće li mu valjati ista. Onda prodam ostatak.

ja kontaktirao ovu tetku da mi posalje slike sto pogrebala, da vidim dal je tolko strasno. ako nije valjda je cena ok za ovo:
http://www.autoscout24.ch/de/d/audi-a3-limousine-2007-occasion?vehid=2663583&lng=de&tabid=0

jel vozio neko a3? kakav je auto. meni se svidja na izgled. cak i ova kurva nijansa crvene mu daje malo sarma :)