Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Нисам убјеђен. Позив за кафу стоји :)

2. Хаха, па ја сам га прва провалила бре, ја га најбоље познајем :) Царо, скапирала сам да си ти због Кокошињца и твог коментара Живинку. То је онај маркетинг, о ком смо причали, својствен само теби :))

Фацо, опет си ми гледао слике по фб :П

3. Фацо, опет си ми гледао слике по фб :П

Ahahahahhaha, sve je uzročno-posledična reakcija. Katija nas u dušu zna :)

4. Фацо, опет си ми гледао слике по фб :П

Нисам, оцам! Што, јел треба нешто да видим? :)
    Уствари, и нећу. Невјеста је тако рекла...

5. Tako sam se ismejao na ovome, da mi još nije dobro :))

Sa ktitor foruma.
    http://imageshack.us/m/718/5449/fullscreencapture513201.jpg

6. http://vukajlija.com/var/uploads/avatars/201010/33248/medium_dfgdfgf.bmp?1305388187
    Епиизода има епизоду
    Црнац ми је црнац црнац :))

7. Peki naviko da reaguje na poster u posteru u posteru pa tako transferiše i na druge objekte.
    ......
    caro truli stavi čitav pvt, kad sam te provalila već sledeći pvt :)

8. AHAAHHAHAHAHAHHA do jaja

9. AHAHAHAAHAHAHAHAHAH! Prejako!

10. AAAAAAAHAHAHAHAH jebeni fleševi na četu :D Ja to uopšte nisam video :D

11. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLO

12. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH... sta bi, Reme? xD

13. Хаххахахахахха Е мој реме :Д зар ти је таква фрка била :Д

14. Ne može tako, Gloksija su svi videli :P

Red je na glupana i tupana :)

15. haha a daj bre, nema šanse sto posto je trolčina, niko nije toliko retardiran!

16. Xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaa

17. hahahahhahahaahahahhaahha
    ima 13 + :o

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.