Koju pesmu bi pevali u Zvezdama Granda?

1. Ajde, znam de ste metalci (i ja sam bio), elektroničari, teror indastrijalci (i ja sam bio), hoperi, pankeri, rokeri...
    Da imate kolko-tolko dara za pevanje i nekako vas ubede da učestvujete kod Saleta, šta bi pevali i zašto? Samo narodnjaci, bez jugonostalgije i sl. sranja...
    A i ja volim ponekad u kafani i na svadbama...i na slavama

2. E ovu, i samo ovu. Sinana za gazdu kafane!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=AJ3T7RZQiew

3. Kao prvo, zašto bih trošio svoj talenat na zvezde granda!?
    Drugo, ako bi se ikada u životu toliko naduvao ili napio da budem u st/ranju da odem tamo, mislim da bi pre završio u bolnici... Uz malo sreće...
    Tako da, nijednu.

4. Daj brate stavljaj ovo na temu Narodnjaci -.-

5. Ma Srefane, ti piči na basiviti, ovo za nas narodnjake :)

6. Зицер, зицер!
    Мислиш да сам зицер, зицер!
    А ја хладна као ШПРИЦЕР!

7. Bilo šta od Dare Bubamare.

8. L0L
    Daj brate stavljaj ovo na temu Narodnjaci -.-

De sad, mrzi me, neka pokrene onda neko drugi, moram da palim

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.