Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Е то је био циркус... :)
Ko je taj JTU,dajte link,neznam čoveka?
Stivene, mislim da sam mislio. :)
Nem ja ništa protiv Filantropofobovljevogljev mišljenja, ali ljude koji odlučuju zabole kurac za isto.
Ajdeee... nemo pričati
ЈТУ је мајка и баба!!!
A mogu li ja vas nešto da pitam? Ko je vas uopšte pitao da li želite ili ne? :)
:)
Filantropofobovljevogljev :Д
Па јес', у праву си, заболе их курац.
Inače, ljudići...just to mention - niko drugi, do modova nije zaslužan za popularnost autora imenom i delom Jelena Tihi Ubica.
Niko drugi do modova.
Bilo nekada, još uvek sada.
Jedino modovi sa svojim preizraženim, kemp i preozbiljnim shvatanjem JTU i njegovih reči doprinose njegovoj popularnosti. Na neki način, to šizofreno i preterano reagovanje na njega biva preteranije od svega što je on rekao i uradio.
Svi znaju da legende izmišljaju dokoni ljudi, tako je i sa JTU-om.
Naravno, nema tu nikakvih priča o prodavanju prijatelja, definicije koje je izbrisao su bile jako glupe...i slučajno se ispostavilo - Pekijeve i Džiimijeve, pa su oni to primili lično. Ostalo je istorija.
A kosa mu je still fabulous i nema tog bana koji će to da promeni.
Snovi ipak ostvareni.
Pa gdje si ti dosad? :)
Ja sam tu sve vreme, kučko, samo nešto me ne prepoznaju :(
Kako je krenuulo, JTU će moći da osnuje sopetvenu BANANARU!
Pa kad si stavio tu retardiranu sliku na avatar :)
Ja ga provalio pre neki dan. Stvarno jeste spori :)
Dete liči na mene. End of discussion.
Možda te prepoznaju ali hoće da diskutuju o danteologiji s tobom. :)
hhahahhahahhahaha careeeeeeeeeeeeeeee
Kako prepoznati JTU-ov dupli sa sigurnošću, korišćenjem znanja iz računarstva treće godine srednje, (bold)ako nema barokne slike, ili Virdžinije Vulf(endbold):
jtu mode on:
begin
if stupid remark
then be mean
end
Eddie, što sada ne prijaviš dupli nalog?
ЈТУ је много волео да просипа мудрости на чету.Од његовог огромног опуса запамтио сам како је причао о Дантеу и његовим делима и учењу , чак их је и тумачио.Нема књиге коју није прочитао са својих , тада чини ми се 17 година.........Мислим да латентно жели да буде кучка , такав утисак сам стекао......
Laki je postao Vendi na sajtu <3