Prijava

http://www.youtube.com/watch?v=HSC6jBdepkQ

Evo, vidi kako to izgleda. Dok ukucavam tekst u chat prozor, sve stoji normalno. Čim je na stendbaju, treperi.

Probaću kasnije. Hvala. ;)

Користи ли неко од вас мобилни интернет и каква су вам искуства? Којег оператера препоручујете, ко има најприступачније цијене, најбољу покривеност, квалитет мреже,...? Значи, примање и слање мејлова, мало сурфовања и скајп је оно што је неопходно. Гледао сам по сајтовима мало понуде, али би ми значило да чујем ваша мишљења и препоруке.

Питам наравно за територију Србије, треба да препоручим некоме ко је тренутно горе, конкретно је Бг у питању.

Фала ви унапријед! ;)

Имам један проблемчић...
Скидао сам филм са нета и прекинула ми се конекција на 94 посто. Проблем је што је запакован у .rar-у и када покушавам да га распакујем на 94 посто ми избацује ерор: Unexpected end of archive. Покушао сам преко опције repair archive ''поправљену'' верзију да распакујем ''без потврде'' тј. десни клик на фајл и онда: extract without contifrmation. Налетио сам на једном форуму да би такав начин вађења изљеченог фајла могао бити успјешан, ал курац.
Један аутор одавде ми је раније рекао да ћу тешко шта успјети одрадити, ал сам навро ко сивоња и за инат нећу да скидам филм поново, него оћу да ЧУПАМ :)

И тако, био бих врло захвалан за било какву врсту помоћи...

http://dziobas-rar-player.en.softonic.com/

A kad ti bude zafalilo zadnjih 10 minuta filma, seti se sta ti je taj autor rek'o.

Инсталирао сам програм и једино се нешто дешава кад идем преко File, затим sreaming from unrar... (no rewind). Нажалост, све што се деси је:
http://img192.imageshack.us/img192/9374/assssr.png :)

Јел радим нешто погрешно?

Ne znam, ja film uvek skinem do kraja :) Ali ovo je navodno trebalo da cita film i pre nego sto ga skine do kraja.

Требало је мој курац :)
И даље сам отворен за предлоге. Па ако ти некад сине још каква генијална идеја, налети :)

Probaj ovo jbg, kad si vec tvrdoglav toliko.

На прву исто нема вајде, једино да још мало прочапркам по опцијама...

Хвала свеједно.

ЈЕБО МАТЕР, УСПЈЕЛО ЈЕ! Успјело је са repaired верзијом уз помоћ овог другог програма што си предложио.
А оних десет минута што си рекао да ће хвалити... Одјавна шпица :)
http://images.memegenerator.net/Fuck-Yeah/87698/MediumThumbnail.jpg

Фала, жив био :)

Радио сам јуче нешто око компујтера, па да подијелим искуства. АВГ антивирус сам користио дуго и био баш задовољан. Али то је било док сам користио АВГ 2010. АВГ 2011 је највеће могуће смеће од којег ми је комп. кочио као да имам инсталиран један и по Касперски, скидао јебене апдејтове свако мало, иако сам му ставио у распоред тачно одређено вријеме кад то да одрађује и наравно, блокирао ми читав систем у тим моментима. Доста вируса и не препознаје, рецимо скинуо сам Аваст који ми је скроз симпатичан и који је одмах нашао 6 вируса, турио их у карантин. АВГ их наравно није видио. Да ствар буде још гора, говно од АВГ-а није хтјело да се макне с компјутера, лоша деинсталација била. Тотално ми се посрао у фино мишљење које сам имао о АВГ-у док сам користио 2010. Е ту сам скинуо Revo Uninstaller, врхунски програм - ПРЕПОРУКА. Миче буквално све фајлове који су везани за програм који деинсталирате, потпуно очисти хард диск од програма. Чисто да се не зајебавате са Виндоусовим Ед/Римув Програмсом који је голо срање.

Ja sam koristio AVG ali mi pola virusa nije prepoznavao. Pa sam ga mako i instaliro kaspersky 2011 i skinuo mi je sve viruse, komp mi sad radi lagano. A updatove sam stavio na manual pa ga updatujem svakog mjeseca. Jedino sto mozda malo smara je da se mora skidati licenca svakih mjesec ili dva. Ali sve u svemu radi odlicno, prezadovoljan sam :D

Kaspersky ubija RAM, dok sam ga imao od 2 giga rama, kasperski koristi pola...

pa dobro kad je na netu drzi ga ukljucenog, a ako oce da igra nesto nek ga iskljuci. tako ja radim :)

Tako sam i ja radio 2 godine, i peglao sa ključevima za licence, dok nisam shvatio da mi je Kaspersky veci problem od virusa. I od tada guram sa avastom.