Prijava

I kako je Pas pregurao ovu borbu tako lako? Trebao je da ostane bez uveta i skroz izranjavan, zar ne?

Izgleda da su Psetovo ranjavanje ostavili za kasnije. Ko zna šta će sve biti sa njim i Arjom do kraja ove sezone.

Kako je beše Pseto nastradao u knjizi?

Ne zna se da li je nastradao, bio je teško ranjen u okršaju u krčmi sa Planininom ekipom. I negde je pao pored puta i tražio od Arje da ga ubije, ova ga oterala u kurac i pobegla. Kasnije kad je Brijena bila u manastiru ogroman čovek sa kapuljačom je kopao raku, pas je stajao pored njega i hramao je na jednu nogu. Psetov konj je bio u istom tom manastiru.

da, da, sećao sam se svega osim toga u krčmi. tad je beše i arja nekog sjebala

da onog bubuljičavog lol, krčagom u vugla, puko mu čir na nosu ahahah kako ja pamtim ovo bre

a sledeća epizoda izuzetna jedna svadba

Još novih pedera se pojavilo, pa dokle bre više ljudi?
Arja se druži s pravi čovekom, jedino nje bi mi bilo žao kad bi zaginula. Svi ostali Starkovi su zaslužuli da poginu, smarači glupavi.

СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА
СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА
ЗАПЕВАЈМО БРАЋО МИЛА ОВУ ПЕСМУ СВИ
СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА СВАДБА
ПОДИГНИМО УВИС ЧАШЕ, ЏОФРИ ЛОВЕРЊ СЕ ЖЕНИ

Сутра је тај дан, хахахаха................

Nije losa epizoda, sad sve ono sto su menjali(citaj izasrali) su morali da nekako zakrpe(citaj pojedu). Spora epizoda, ako ovako razvlace ove dinamicnije delove sta ce tek da rade sa cetvrtom i petom knjigom?

Koliko je ocigledno da je Sansa otrovala Djofrija...

E nije ona već ona baba Tirel, ne mogu da se sjetim kako se zove valjda Olena. Maloprstić joj napričao kako Džofri tuče Sansu i ova rekla E neš kolega tako sa mojom unukom.

I tako...

Maloprstić joj napričao kako Džofri tuče Sansu i ova rekla E neš kolega tako sa mojom unukom

Pre će biti da je otrovan da bi se Margeri preudala za Tomena i postala najmoćnija osoba u kraljevstvu, a Tireli najmoćnija kuća.

Epizoda sabila. Volj fenomenalno odradjen, onako jadan, pokunjen. Poslednja scena tako verno preneta iz knjige, Dzofri kako umire, Sersei isparanoisana, Tirion u WTF fazonu, Olena kako troluje i tako to... Stanisova zena kao kucka... i tu su me prijatno iznenadili, s obzirom da su je u trecoj sezoni prikazali kao jadnicu koja cuva mrtvu novorodjencad u teglama. Brena su i dalje malo prikazivali, ili videcemo kako ce se razvijati njegova prica. Sve u svemu, mislim da ce ovo biti najbolja sezona do sada. :)

EDIT: Da, i da ne zaboravim Bronov i Dzejmijev razgovor, hahahaha!

daj kacite one fejk porno slike sa sersei i sansom

uuu dobra dobra... samo brtae, šta kurac rai vargo hout u dredfortu? šo menjaju take stvari? konačno đofri postade rahmetli, dobro su odradili scenu... i plakao sam na one midžete... još jedna zamerka, stanis im ne treba u ovim epizodama, sasvim je nebitan dok ne dođe na zid... i bolje da su uzeli pejna da sparinguje sa đejmijem, umesto brona. ispade sad hejtujem epizodu, ali dobra je, biće ovo luda sezona.

ja cu morati celu seriju ispocetka da odgledam pre nego sto krenem sa novom sezonom,nista nisam upratio prosli put,ona scena kad su pobili sve ove sto je sokirala ljude sirom sveta koji su pravili reakcione klipove na to,mene nije dotakla ni malo,jer nisam znao ni ko su oni lolo

Bogme, očekivah malo puno veličanstveniju svadbu. Ovo mi izgledalo ko da su izašli vani da popiju kaficu pa da se igraju razlaza.

Pretapanje mača mi se uber svidjelo.

Drago mi je što su ubrzali scene Sanse i one lude. Da su rategli ko u knjizi izludila bih totalno.