Новајлија године 2010.

1. Пеки д џем
    Зар не би било логично да аутора године бирају аутори који нису регистровали те године?

2. jeste logično Peki, al' vidiš valjda da su ovde aktivni samo ovogodišnji autori. :) E i bači onaj post na prvu stranu, aj leba ti, možda se ljudi sete još nekoga.

3. 1. Frenki
    2. Cule
    3. Aurora
    4. Cepam Atome
    5. Javio

4. http://vukajlija.com/recnik/autori/33248

Njega još niko nije predložio, a dobar je autor. :)

5. Čemu sad ovaj spam? Nisi zanimljiv.

Тако млада а већ држи придике о спЕму.

6. Тако млада а већ држи придике о спЕму.

Reklo bi se da sam starija od tebe.

7. Reklo bi se da sam starija od tebe.

Можда би се и рекло да имаш више стажа овде и од мене. М?

8. Старија од СЛАВКА ?

Немогуће.
    ИМПОСИБЛ

9. Славко, је л' јебеш ти то?

10. Pitam se hoće li doći trenutak kada će neko napisati '__________ jebe!'.

11. Evo jedne dobre teme, i uopste nije uvlakacka, kao sto neki misle.

Najbolji novi autor je Cule, pa Frenki, pa Cepam Atome, pa Javio, pa Duncan.

Straja moze da osvoji tituli kao sto je npr. mister duplih naloga. Pitam se zbog cega li je to radio, kao da mu je to bilo neophodno. Probio bi se on u vrh i bez toga.

12. Можда би се и рекло да имаш више стажа овде и од мене. М?

Jako davno sam prvi put došla na sajt. Što?
    Inače, ja sam '85. godište, pa vi vidite od koga sam starija, a od koga mlađa.

13. STRAJA JEBE dečko je došao do broja 2 u toku jedne godine...

14. LOL, odgovorio si na moje pitanje. :)

15. Straja moze da osvoji tituli kao sto je npr. mister duplih naloga. Pitam se zbog cega li je to radio, kao da mu je to bilo neophodno. Probio bi se on u vrh i bez toga.

Imao je i duple?!?
    Auuuuuu... Baš je pao u mojim očima. Pa, ko još glasa za sebe s duplih?
    Baš nolajferski. Da ne upotrebim neki teži izraz. Baš razočaravajuće. Ono - poražavajuće.
    Pa takav autor onda ne zaslužuje da bude na prvoj strani popularnosti.

16. Ставио сам листу у први пост. :)

Елем, ај да вам испоштујем тему.

1. 5 поена ипак морам да дам мојој колегеници Лули. Ипак ми је занимљивије било читајући њене дефиниције, него дефиниције осталих аутора. Уз то, мислим да је она једини аутор регистован 2010, а да имам његове дефиниције (2 комада ваљда) у омиљенима.
    2. 4 поена Френкију. Има квалитет, а уз то је узоран члан сајта (мислим да никад није био ни близу бана)
    3. Цуле. Један од ретких чланова регистрованих ове године чије дефиниције знам, без да му читам профил. Једини који оставља неки утисак
    4. Хугочавез. Само пар месеци ту, а већ има неколико фантастичних дефиниција.
    5. Један поен ћу да дам Страји, али само зато што је направио онај постер пре пар дана (са кукастим крстом), иначе нисам фан његових радова овде.

17. Jako davno sam prvi put došla na sajt. Što?
    Inače, ja sam '85. godište, pa vi vidite od koga sam starija, a od koga mlađa.

Искрено, ја мислим да си ти нечији дупли. Не знам ни за једног новајлију који има такав наметљив наступ на форуму. Можда грешим а можда не.
    И иритантна си к'о да си '69, а не '85.

18. Inače, ja sam '85. godište

И још се ниси удала???
    :)))

19. E Slavk0 što se nisi prijavio ove godine pa da te izglasamo za ovaj lep komentar

Искрено, ја мислим да си ти нечији дупли. Не знам ни за једног новајлију који има такав наметљив наступ на форуму. Можда грешим а можда не.
    И иритантна си к'о да си '69, а не '85.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.