Prijava

Nisam mogao da nađem temu za ovu igru, pa reko' ae da otvorim.
Svejedno
http://combatarms.nexoneu.com/

Combat Amrs, MMOFPS, smešten u sadašnjost, dobra izvedba, nekoliko desetina rezličitih modela oružja i njihove varijante, kao i mogućnost modifikovanja spopstvene puce.
I najvažnije od svega #1 : BESPLATNO JE! Sav sadržaj igre možeš da iskusiš a da ne potrošiš ni dinara.
Najvažnije od svega #2 : U svakom trenutku moguće je naći hiljade igrača on line.

Tako da, ako igra neko ovo, nek' se javi, možemo da pravimo vatrene obračune da postidimo Stalouna i Švarcenegera zajedno.

Ajde nemam sad vremena, ali sutra ću da probam...:)

Znači potpuno je besplatno???
Ne mora da se kupuje neki premium acount da se dobiju bolje puške?
:D

Ne. Samo ti treba traženi čin. A i da kupuješ NX (premium valuta) opet ti, na primer treba čin kapetana za M416 CQBR ili tako neku egzotičniju pucu.

Pička mater. Ja 'teo d'igram jedared, a ono pisalo da je sao za SAD i Kanadu. Sa' ću opet da skidam.

Meni je bolja A.V.A. ko voli mmofps ne sme to da propusti!!!

@cenotaph moras da skines evropski client

Igrao, puno cheatera sa headshot scriptama, možeš i sam da nađeš scripte na netu koje igra totalno ignoriše. Ja bih ovo zaobišao u širikom luku.

Ja ovo pržim kao blesav. Hakeri popuše ban jako brzo i nisam recimo poslednja 2 dana ni jednog video. Kul je jako igrica i vredi je igrati, ubijanje ljudi smanjuje stres!

U igri mi je ime The_Chavez, pa mi se priključite ako želite.

Da kažem i ja neku na ovu temu.
Igrao sam ovo dugo, stigao do kapetana pete klase (II5), falilo mi nešto malo za majora i onda batalio jer su Turci počeli masovno da hakuju, u koju god sobu da uđeš da igraš ima ih barem dvojica koji unište celu igru.
najviše sam igrao mapu cabin fever (koja je slična nazi zombijima), ali su onda krenuli i tu hakeri da sjebavaju užitak. Jedina varijanta je bila da igraš sa ljudima koje znaš, ali se to svodi uglavnom na to da igraš sa drugim igračima iz Srbije koji se stalno zajebavaju tokom igre i zapravo i ne igraju nego se samo glupiraju i samo trošiš vreme. Da ne pominjem kad krenu međusobno da se psuju i svađaju, to je samo igra ffs!

Koliko ima da se skida?

jeste, oko 1.2 GB. Ali ja to ne bih više nikad igrao, toliko je hakera da je besmisleno pokušavati da igraš. Čim se spawnuješ ubiju te nožem sa daljine. :(

Ok, onda neću ni da skidam :)

Igrao sam ovo pre par godina, možda se vratim opet. U moje vreme je bilo mnogo čitera, ne znam kako je sad.