'Ocu sve i odma'.

1. Kako se postaje moderator? Jel se sa tim radja ili je moguce uzdici se na tako zajebano mesto?

2. A MOŽDA JE TO MEJBELIN

3. Могуће је, али мораш да напишеш овде свој сиви, тј. зашто баш тебе да изаберемо за модератора? Нешто као програм странке.

4. I broj telefona. Da se nađe. Za Huga.

5. Da, moraš prvo CV. Sad ću da ti dam primer jednog.

6. Hugo ne širi dezimformacije :)

7. Питај Рокејнџел, она зна све фазоне и трикове.

8. Radja se sa posebnim darom. Posle moras da podneses zrtvu sadasnjim moderatorima u vidu dve zgodne sestre i pet gajbi piva each. Nakon toga provedes u postu na vodi 45 dana i onda imas sansu. Ali pazi, samo jedan od 18797 biva izabran. Ako osecas u srcu to kao poziv- mozda ti se ostvari.

9. Treba da napises jos 5 definicija i okacis 3 postera i automatski postajes mod, kao jedan od najaktivnijih autora

10. Не ширим дуле, ја тако чуо. Милице....

Напиши, и немој да лажеш.Искрено све и поштено.

11. Evo i moj CV

nadimak: rockangel

status: clan

radno iskustvo: nemam radnog iskustva

sposobnosti: ostar zajebantski jezik, prosla sito i reseto, vidim vise nego sto drugi mogu da vide, znam svasta sto drugi ne znaju, osoba od krvi i mesa

aktivnosti: ima me svuda, ceo sajt moze u roku od minute da bude prekriven mojim nikom, nista na ovom sajtu ne zapostavljam
    aktivnosti protiv sajta ili odredjenih clanova: NEMA! Pickarala sam se sa ljudima, ali nikada nisam ucestvovala u raznoraznim peticijama protiv clanova koje pozivaju na linc, a ono u fejsbuk grupi "Dzimi naci cu te u gradu" je bila fora.

dupli nalozi: registrovanih 3 i nakon onog priznanja vise ne planiram da ih koristim, ako zeli da se zeza ostavicu njihove sifre, znaci ostavljam duple naloge clanovima i sajtu na koriscenje

banovanje: bila sam banovana za vredjanje i spamovanje

doprinos sajtu: mnogo tema (iako vam deluje nemoguce samo nekoliko njih su zakljucane naspram ostalih kojih ima mnogo) i tri dupla naloga koja ovom prilikom ostavljam sajtu i clanovima na koriscenje (obratite mi se na PVT-u)

Sta bih uradila kada bih bila mod?
    Evo ovako! Necu nista da obecavam. Ja kad budem postala mod ima da radim i videcete moj rad. Svaku sugestiju i konstruktivnu kritiku cu oberucke da prihvatim. Bicu sto sam i dosad bila otvorena i bez dlake na jeziku.

12. katija, to je jače od tebe

13. Браво Катија савршен пример, за амбициозног нам члана.Угледај се и напиши.

14. moderator se postaje preko kreveta tacnie moras da uradis salto preko kreveta. ne pitaj sto, nisam ja kriv sto kaizen mnogo pie pa mu padaju na pamet glupe ideje

15. E ovo sto je katja postavila je savršen primer

16. A možeš da uplatiš ktitora i da brišeš postere i definicije ko da si mod isto ti se vata

17. @Pufna, ima li neki jeVtiniji nacin?

@Katja, hvala, a kome saljem? Moze li telegram?

18. А па овде окачи човече..О мајко..

19. HAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    UMIREM
    Moraš telegramom kako si tako neobavešten
    i hugo ponovo dezinformišeš

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.