Prijava

Један од најпрејебенијих бендова икада по мени. Кад су дошли на сцену окренули су свет за 180 степени својим текстовима. Шта мислите о њима и њиховом протесту и активизму?

Једина мајица са принтом коју имам, и коју поносно носим (штампао у радњи, нисам купио) је њихова. Пратим их већ дуже време, и то не само њих као њихове песме, већ као цео покрет.

Uf, oni su odlični. Bend sa mudima. Takođe i bend koji uspešno kombinuje rep i rok i koji ima Toma Morela.

Мени се свиђају јер имају муда да СТВАРНО оплету по властима и стању у свету. Зек је чак био на црној листи ЕфБиАј-а због изјаве да би цела Бушова администрација требала бити обешена и упуцана због ратних злочина.

Dojajni su. Bas me zanima da cujem taj novi album da vidim koliko su sazreli i kao muzicari i kao tekstopisci.

Ја то чекам од 2007.

Ovo je jedan od epskih momenata u njihovoj karijeri:

http://www.youtube.com/watch?v=eWm1ofzDCBM

Добра им је фора када су за прошлу нову годину (2009. на 2010.) наступали на радију ББЦ-а. Свирали стандардно, Килинг ин д нејм, и договор је био да избаце из текста онај последњи део (Fuck you, i won't do what you tell me). Дошли до тог дела, и одрадили га пар пута само са "I won't do what you tell me", и онда од једном само Зек убацио и оно "Fuck you", и то са подигнутим средњим прстом. Краљине.

Још су и насрали оног педера што је жирију за Идола и оне пичке материне, што стално кења по такмичарима, не знам како се зове. И у праву су, лик се 'ладно обогатио на вређању других људи пред милионима.

O njima ne znam ništa, od pesama samo kiling in d nejm ov, ali ako su ovo uradili

Још су и насрали оног педера што је жирију за Идола и оне пичке материне, што стално кења по такмичарима, не знам како се зове. И у праву су, лик се 'ладно обогатио на вређању других људи пред милионима

svaka im čast. Sajmon Kauel je jebena džiberčina.

Да сећам се тога. Песма има пар редова текста и 30 пута фак ју. :)

И да, кад су протестовали против оне организације, не сећам се како се зове. што основале оне дебеле курве да спрече псовке и експлицитни садржај у музици(тако је тих година настала она налепница на цеде-овима, ЕКСПЛИЦИТ КОНТЕНТ, ја знам пошто ми сви скоро цедеови имају то :) и ваљда се скинули голи и везали лепљиву траку преко уста и тако стајали пола сата. Али касније су одржали бесплатни концерт да би се одужили фановима. Дивим им се.

Поштујем јако :))
Памтим прејака одваљивања на неким тулумима од њихових ствари :)

оне организације

P.R.M.C
Parents
Music
Resorce
Center

P.R.M.C
Parents
Music
Resorce
Center

Е, фала, то ми видиш изветрило.

Bas sam juce gledao neku emisiju o njima i o onom cuvenom sudjenju sa pevacem Twisted Sistera :)

Ulogovah se da kažem da RATM jebe kevu i zavija sarmu...Doktori...

Jedan od omiljenih bendova, Morello jebe majke sa rifovima, mada imam negativno mišljenje o previše političko-socijalno angažovanim bendovima....

http://www.youtube.com/watch?v=yBd0OHQNlRY

Cenim ih zato što imaju golema muda, ali su muzički precenjeni. Debelo.

Šta reći za bend sa kojim sam počeo da slušam rap core muziku?
Da, mnogo volim grupe koji bude bunt u omladini. Zbog njih sam nosio crvenu majicu sa likom Če Gevare, i mogao da dobijem batine od nekih skinsa zbog toga. Rekli su mi ja je skinem, a ja sam im rekao "fuck you I wont do what you tell me" :)

http://www.youtube.com/watch?v=PpfigvFhKdQ

Ja сам био привођен два пута због млаћења са скинсима. Носио сам мајицу са црвеном звездом и натписом РАТМ. И смарали ме да скинем, а и уосталом нису били неки матори скинси него неки клинци, ја тад био прва година факса. И још сам био пијан, уффф. И даље ми то у досијеу стоји. :))

Obooozavam R.A.T.M. ....To je jedan od onih bendova na nekoj mojoj listi koji bih voljela da cujem nekad u zivotu i onda moze penzija....prejaki su,najbolji tekstovi,najbolja muzika ikad...jedni jedini sa jedinstvenim stilom!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9nxtPlvYBhM <3