Ја носим ер макс тренерку и остало.
Ja da okačim svoju sliku, trajno bi me banovali zbog plašenja članova cenjene nam Vukajlije.
Neće bre vidiš kako mene nisu banovali zbog ružnoće xD
Наџак мојне да лажеш.
Dobro lažem banovali su me zbog ružnoće pa sam zato stavila ovu sliku na kojoj se slabije nazirem.
Ali stvarno, ovi bi me stvarno banovali kad bih stavio sliku isukanog pitona od 30cm. Znam ih ja kakvi su. Nema zezanja sa našim adminima. :P
to je ona fora gde ona kaze da je ruzna, a mi svi pocnemo da joj delimo komplimente.. Ha, provaljena si babo :D
Ma jok nema potrebe za komplimentima onaj komentar o tome kako sam opaka je sasvim dovoljno nahranio moj ego za danas xD
BLASFEMIJA!!! BOG ĆE VAS KAZNITI ZBOG VAŠIH GREHOVA!!! BOG SLUŠA MAYHEM!!!
Evo, ja sam nefenser.
K`o bi reko,ali i ja sam-Iako sam ovde NEPRIJMJETNA ! :D ignorisaćete i ovaj post ^^
Ma i ja sam. Čim sam pomenuo pitona svi pobegli glavom bez obzira. :D
aman ženo evo primećeno je, primljeno k znanju, srećna??? :)
odavno nisam vidi gluplje teme na vukajliji...
:udaljava se od kompa iz straha od velike zmije:
Ahahahaha, babo. :D
Dzimi, pogledaj automehanicare...
Nemoj se plašiti zmije. Ako si dobra prema njoj, biće i ona prema tebi. :P
Pekky molim te ne mogu se sada dopisivati, blejim u ćošku sobe, tresem se od straha i ček da se skloni svih 30cm da bih se vratila do kompa!
SSSSSS!!! :PPPPPPPPP
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Ја носим ер макс тренерку и остало.
Ja da okačim svoju sliku, trajno bi me banovali zbog plašenja članova cenjene nam Vukajlije.
Neće bre vidiš kako mene nisu banovali zbog ružnoće xD
Наџак мојне да лажеш.
Dobro lažem banovali su me zbog ružnoće pa sam zato stavila ovu sliku na kojoj se slabije nazirem.
Ali stvarno, ovi bi me stvarno banovali kad bih stavio sliku isukanog pitona od 30cm. Znam ih ja kakvi su. Nema zezanja sa našim adminima. :P
to je ona fora gde ona kaze da je ruzna, a mi svi pocnemo da joj delimo komplimente.. Ha, provaljena si babo :D
Ma jok nema potrebe za komplimentima onaj komentar o tome kako sam opaka je sasvim dovoljno nahranio moj ego za danas xD
BLASFEMIJA!!! BOG ĆE VAS KAZNITI ZBOG VAŠIH GREHOVA!!! BOG SLUŠA MAYHEM!!!
Evo, ja sam nefenser.
K`o bi reko,ali i ja sam-Iako sam ovde NEPRIJMJETNA ! :D
ignorisaćete i ovaj post ^^
Ma i ja sam. Čim sam pomenuo pitona svi pobegli glavom bez obzira. :D
ignorisaćete i ovaj post ^^
aman ženo evo primećeno je, primljeno k znanju, srećna??? :)
odavno nisam vidi gluplje teme na vukajliji...
:udaljava se od kompa iz straha od velike zmije:
Ahahahaha, babo. :D
Dzimi, pogledaj automehanicare...
Nemoj se plašiti zmije. Ako si dobra prema njoj, biće i ona prema tebi. :P
Pekky molim te ne mogu se sada dopisivati, blejim u ćošku sobe, tresem se od straha i ček da se skloni svih 30cm da bih se vratila do kompa!
SSSSSS!!! :PPPPPPPPP